Και η Kate Winslet στα sequel Avatar – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Και η Kate Winslet στα sequel Avatar

Ειδήσεις | 4-10-2017 |

Περάσαν περισσότερα από 20 χρόνια από τη στιγμή που ο Τιτανικός κυκλοφόρησε στις κινηματογραφικές αίθουσες. Τώρα όμως οι Kate Winslet και James Cameron ετοιμάζονται να ενώσουν ξανά τις δυνάμεις τους για τις ανάγκες των sequel της ταινίας “Avatar”.

Ο σκηνοθέτης μάλιστα δήλωσε ότι “Η Kate κι εγώ, μετά τη συνεργασία μας στην ταινία “Titanic” η οποία ήταν από τις σημαντικότερες της καριέρας μου, ψάχνουμε τρόπο εδώ και 20 χρόνια ώστε να δουλέψουμε ξανά μαζί. Ανυπομονώ να φέρει τον χαρακτήρα της Ronal στη ζωή”. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά τη Ronal αλλά ούτε και ο αριθμός των ταινιών στον οποίο θα εμφανιστεί. Ο Cameron δουλεύει τις ταινίες εδώ και πολλά χρόνια και πρόσφατα έκανε γνωστό πως θα πρόκειται για τις πιο ακριβές ταινίες όλων των εποχών. Η Winslet μέσα στη χρονιά θα εμφανιστεί δίπλα στον Idris Elba στην ταινία “The Mountain Between Us” καθώς και στην ταινία “Wonder Wheel” του Woody Allen.

Το πρώτο sequel του “Avatar” αναμένεται το 2020 και μέχρι το 2025 έχει ανακοινωθεί πως θα ακολουθήσουν άλλες τρεις ταινίες.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,