Και η Anna Faris καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση. – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Και η Anna Faris καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση.

Ειδήσεις | 25-10-2017 |

Η Anna Faris είναι η επόμενη προσθήκη στη μακρά λίστα γυναικών που κατήγγειλαν τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις και επιθέσεις που έχουν δεχτεί στο χώρο της κινηματογραφικής βιομηχανίας, μετά το σκάνδαλο του Harvey Weinstein αλλά και του σκηνοθέτη James Toback που πλέον κατηγορείται για πάνω από 200 παρενοχλήσεις.

Η ηθοποιός αποκάλυψε την εμπειρία της στο τελευταίο επεισόδιο του podcast της, “Unqualified”, μια ιστορία από την αρχή της καριέρας της όταν ένας σκηνοθέτης τη χαστούκισε στα οπίσθια κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μπροστά σε όλο το συνεργείο! «Γύριζα μια σκηνή όπου ήμουν πάνω σε μια σκάλα και προσπαθούσα να πάρω ένα βιβλίο από το ράφι, όταν αυτός με χτύπησε στον κώλο μπροστά σε όλο το συνεργείο, τόσο δυνατά. Και το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να γελάσω, αλλά με έκανε να νιώσω μικρή. Δε θα το έκανε αυτό στον άντρα πρωταγωνιστή», λέει η Faris, χωρίς όμως να ονοματίζει τον σκηνοθέτη.

Όσον αφορά το γιατί απλώς γέλασε και δεν έκανε κάτι για αυτό, η Faris λέει: «Είμαστε καταδικασμένες να γελάμε. Αν κάναμε κάτι διαφορετικό, θα στιγματιζόμασταν ως οι σκύλες ή οι δύσκολες, στην καλύτερη περίπτωση. Υποθέτω πως αυτό που κάνω είναι να γελάω. Είναι ο τρόπος άμυνάς μου…».

Διαβάστε περισσότερα για: