Και άλλο ένα βιβλίο του Stephen King στη μεγάλη οθόνη – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Και άλλο ένα βιβλίο του Stephen King στη μεγάλη οθόνη

Ειδήσεις | 12-10-2017 |

Ο σκηνοθέτης των “Fault in our Stars” και “New Mutants”, Josh Boone, θα είναι αυτός που θα μεταφέρει σεναριακά στη μεγάλη οθόνη το μυθιστόρημα του Stephen King, “The Talisman” (Το Φυλαχτό). Ενώ για την ώρα έχει ανακοινωθεί μόνο η εμπλοκή του στη συγγραφή του σεναρίου, δεν αποκλείεται και να το σκηνοθετήσει.

Βασισμένη στο ομώνυμο best-seller, η ταινία ακολουθεί ένα αγόρι που προκειμένου να σώσει τη μητέρα του από βέβαιο θάνατο, εισέρχεται σε μια παράλληλη πραγματικότητα ψάχνοντας ένα παντοδύναμο φυλαχτό. Η εταιρεία παραγωγής Amblin Entertainment αρχικά προόριζε τη μεταφορά για την τηλεόραση αλλά τελικά κατέληξε σε φιλμ.

Το  Hollywood δείχνει, απ’ ότι φαίνεται, ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον τελευταίο καιρό για μεταφορές βιβλίων του Stephen King στη μεγάλη οθόνη, ειδικά μετά το “Dark Tower” αλλά και το εισπρακτικό φαινόμενο που ακούει στο όνομα “It”, που με 606 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως έγινε η πιο επιτυχημένη εισπρακτικά ταινία τρόμου. Μένει να δούμε αν και το “Talisman” και ο σκηνοθέτης του επίσης επιτυχημένου στο box office “Fault in our Stars” θα τα καταφέρουν το ίδιο καλά.

Διαβάστε περισσότερα για: ,