Ένας μεσήλικας και μια 15χρονη έχουν σχέση στη νέα ταινία του Γούντι Άλεν – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ένας μεσήλικας και μια 15χρονη έχουν σχέση στη νέα ταινία του Γούντι Άλεν

Ειδήσεις | 26-10-2017 |

Η επόμενη ταινία του Γούντι Άλεν θα λέγεται «Wonder Wheel» και δεν θα και αναμένεται σύντομα η ημερομηνία κυκλοφορίας της. Ο Γούντι Άλεν ωστόσο ετοιμάζει ήδη και την μεθεπόμενη ταινία του στην οποία θα πρωταγωνιστούν οι Έλεν Φάνιγκ και Τζουντ Λο και θα λέγεται «A Rainy Day in New York».

Σύμφωνα με τα πρώτα ρεπορτάζ, ο Τζουντ Λο θα υποδύεται έναν μεσήλικα παντρεμένο άντρα που αποκτά ερωτική σχέση με μια 15χρονη που θα την υποδύεται η Φάνινγκ.

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που μια ταινία του Γούντι Άλεν έχει ως θέμα μια ερωτική σχέση ενός άντρα με μια πολύ μικρότερη γυναίκα. Το συγκεκριμένο κόνσεπτ υπήρχε τόσο στο Manhattan όσο και στο Mighty Aphrodite αλλά αυτή τη φορά ο Γούντι Άλεν το παρακάνει λιγουλάκι.

Η είδηση αυτή έρχεται σε μια περίοδο που ζητήματα τέτοιου τύπου «καίνε» στο Hollywood λόγω της ιστορίας με τον Harvey Weinstein, για τον οποίο ο Γούντι Άλεν πάντως είχε κάνει ορισμένες αμφιλεγόμενες δηλώσεις. Όταν έγινε γνωστή μάλιστα, η υπόθεση της νέας ταινίας του  κλήθηκε να ξαναμιλήσει για τον Weinstein.

«Το όλο ζήτημα με τον  Harvey Weinstein είναι λυπηρό για όλα τα άτομα που έχουν εμπλακεί σε αυτό. Όταν έλεγα πως νιώθω λυπημένος για την υπόθεσή του πίστευα πως είναι ξεκάθαρο πως εννοούσα πως νιώθω λυπημένος επειδή είναι ένας θλιμμένος, άρρωστος άνθρωπος», είπε ο Άλεν.

 

Διαβάστε περισσότερα για: