Η Ashley Judd «μιλάει» στον Harvey Weinstein: «Σε αγαπώ αλλά είσαι άρρωστος και θες βοήθεια» – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Ashley Judd «μιλάει» στον Harvey Weinstein: «Σε αγαπώ αλλά είσαι άρρωστος και θες βοήθεια»

Ειδήσεις | 26-10-2017 |

Η Ashley Judd ήταν η πρώτη που κατήγγειλε ανοιχτά τον παραγωγό Harvey Weinstein για σεξουαλική παρενόχληση. Από την ημέρα που έκανε την καταγγελία και έπειτα δεν είχε μιλήσει ποτέ ξανά δημόσια για το εν λόγω θέμα. Ωστόσο έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή πανεθνικής εμβέλειας, «Good Morning America» και αυτά που είπε για τον Αμερικάνο παραγωγό προκάλεσαν έκπληξη.

«Σε αγαπώ και καταλαβαίνω πως είσαι άρρωστος και υποφέρεις. Μπορεί να υπάρχει βοήθεια για κάποιον σαν εσένα και είναι στο χέρι σου να θεραπευτείς», είπε η Judd στον αέρα απευθυνόμενη θεωρητικά στον ίδιο τον Weinstein (που με τον ντόρο που έχει γίνει γύρω από το όνομά του δεν υπάρχει περίπτωση να μην άκουσε το μήνυμα, ακόμα και αν δεν έβλεπε την εκπομπή).

Απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με το πώς αισθάνεται που έκανε την αρχή για 60 περίπου καταγγελίες, η Judd απάντησε πως τις φαίνεται «απίστευτο που έχουν γίνει τόσα πολλά μέσα σε δυόμιση εβδομάδες» ενώ αποκάλυψε πως πριν δώσει την επίμαχη συνέντευξη στους ΝΥ Τimes –όπου και αποκάλυψε την παρενόχληση από τον Weinstein- είχε αμφιβολίες για το αν πρέπει να το κάνει. Γι’ αυτό το λόγο μίλησε με τους γονείς της που ήταν πολύ ενθαρρυντικοί και της «έσπρωξαν» να κάνει τις αποκαλύψεις.

Όταν ερωτήθηκε για το αν ο Weinstein πρέπει να πάει φυλακή κατά την άποψή της, απάντησε: «Αν είναι βιαστής φυσικά και πρέπει να πάει φυλακή». Δήλωσε ωστόσο πως είναι αισιόδοξη για αυτόν: «Πιστεύω πως υπάρχει ελπίδα για όλους. Πρέπει να αποδεχθεί βέβαια πως χρειάζεται βοήθεια και πως ό,τι έκανε ήταν λάθος και εγκληματικό».

Διαβάστε περισσότερα για: ,