Αποσύρεται προσωρινά ο Guillermo del Toro - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Αποσύρεται προσωρινά ο Guillermo del Toro

Ειδήσεις | 28-10-2017 |

H νέα ταινία του Guillermo del Toro The Shape of Water αναμένεται στα μέσα Δεκέμβρη, και καλά θα κάνουμε να την απολαύσουμε γιατί απ’ ό,τι φαίνεται θα είναι η τελευταία – για ένα διάστημα τουλάχιστον. Το παραμυθικό δράμα αποτελεί φαβορί για τα Όσκαρ, ενώ έχει ήδη κατακτήσει το Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ Βενετίας.

Ο σκηνοθέτης δήλωσε σε συνέντευξή τύπου πως ήρθε η ώρα να κάνει ένα διάλειμμα από την καρέκλα του και αποφάσισε πως θα απέχει για τον επόμενο χρόνο. Όπως δήλωσε:

«Είχα αποφασίσει πως θα συνεχίσω με το Fantastic Voyage αλλά μετά το Shape of Water θα κάνω μία παύση».

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα δούμε το όνομά του στις προσεχώς παραγωγές αφού εκκρεμούν ακόμη η  συνεργασία με την Bertha Navarro. Πρόκειται να αναλάβουν την παραγωγή της Patricia Riggen, ο τίτλος της οποίας παραμένει άγνωστος. Μάλιστα, στο FICM, το διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου της Μορέλια στο Μεξικό, προβλήθηκε απόσπασμα από  την παρούσα συνεργασία τους, που βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη. Το Ayotzinapa: the passage of the tortoise αναφέρεται στην ομαδική απαγωγή του 2014 στην Iguala του Μεξικού, όπου 43 φοιτητές εξαφανίστηκαν την 26η Σεπτεμβρίου, μία υπόθεση που συγκλόνισε τον κόσμο.

Ο del Toro αποκάλυψε πως στα μελλοντικά του σχέδια έχει συμπεριλάβει το Silver το σενάριο του οποίου είναι εδώ και χρόνια μισογραμμένο. Το κόνσεπτ περιστρέφεται γύρω από ένα Μεξικανό παλαιστή που ανακαλύπτει πως όλοι οι πολιτικοί είναι βρικόλακες.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , ,