Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα του "Punisher" με νέο trailer – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα του “Punisher” με νέο trailer

TV | 20-10-2017 |

Ανακοινώθηκε η πρεμιέρα της νέας σειράς του Netflix “Punisher”. Συγκεκριμένα, τα 13 επεισόδια θα κάνουν πρεμιέρα στις 17 Νοεμβρίου, κάτι που ανακοινώθηκε μέσα από ακόμα ένα εντυπωσιακό trailer, με ενδιαφέρουσα επιλογή μουσικής στο background- αυτή τη φορά το “One” των Metallica. (Οι στίχοι δε θα μπορούσαν να ταιριάζουν περισσότερο: “Darkness/ Imprisoning me/ All that I see/ Absolute horror/ I cannot live/ I cannot die/ Trapped in myself/ Body my holding cell”).

Ουσιαστικά, αυτό σημαίνει πως αυτή θα είναι η επόμενη σειρά του ευρύτερου σύμπαντος των ηρώων “Defenders” που προσπαθούν να χτίσουν Netflix-Marvel. Αργότερα, μέσα στο 2018 αναμένονται ο τρίτος κύκλος του Daredevil και ο δεύτερος της Jessica Jones.

Θυμίζουμε εν συντομία την ιστορία της σειράς: Μετά τη δολοφονία της οικογένειας του, ο Frank Castle γίνεται ένας αδίστακτος εκδικητής, γνωστός ως “Τιμωρός” (“the Punisher”), ο οποίος θέλει να πολεμήσει το έγκλημα με οποιοδήποτε μέσο. Η εισαγωγή του χαρακτήρα έγινε πέρσι, στη δεύτερη σεζόν του “Daredevil”.

Οι απαιτήσεις των οπαδών είναι αυξημένες, αν και οι τελευταίοι κύκλοι- “Luke Cage”, “Iron Fist”, “Defenders”- απογοήτευσαν μερικούς.

Διαβάστε περισσότερα για: ,