Οι «Αλεξίσφαιροι ντεντέκτιβ» επιστρέφουν στην δράση για 4η φορά – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι «Αλεξίσφαιροι ντεντέκτιβ» επιστρέφουν στην δράση για 4η φορά

Ειδήσεις | 6-10-2017 |

Μετά από μια δεκαετία, ο Jackie Chan επιβεβαίωσε ότι θα υπάρξει ακόμα μια συνέχεια στην γνωστή σειρά ταινιών «Αλεξίσφαιροι ντεντέκτιβ» που τον έκανε γνωστό στις Η.Π.Α. Μπορεί η υπόθεση της ταινίας να μην ήταν κάτι το ιδιαίτερο, όμως οι κινήσεις του Chan και οι κωμικές επεμβάσεις του Chris Tucker έκαναν την ταινία επιτυχία.

Μετά την αρχική ταινία, ακολούθησαν άλλες δύο συνέχειες, η τελευταία των οποίων δεν εξέλαβε ιδιαίτερα καλές κριτικές. Παρ’ όλα αυτά, δεν επηρέασε αρνητικά την συνολική εικόνα της σειράς και οι φαν παραμένουν αφοσιωμένοι.

Απαντώντας σε μια ερώτηση ενός φαν του ο Jackie Chan, στο Facebook Chat είπε ότι «μεθαύριο θα βρεθούμε με τον σκηνοθέτη και τον Chris Tucker για να βεβαιωθούμε ότι όλα πάνε καλά». Αν και δεν μας αποκαλύπτει το όνομα του σκηνοθέτη, λογικά αναφέρεται στον Hugh Hefner που επιμελήθηκε και τις προηγούμενες 3 ταινίες.

Σίγουρο είναι ότι όλοι ελπίζουν η ταινία αυτή να είναι πρωτότυπη και να μπορέσει να κερδίσει για άλλη μια φορά, όχι μόνο το κοινό αλλά και τον ίδιο τον Jackie Chan που έχει δηλώσει ότι δεν «τρελαίνεται» με τις συγκεκριμένες ταινίες. Μάλλον οι χρηματικές επιταγές ήταν αυτές που τον έφεραν πίσω σε κάθε επόμενο sequel.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,