Το “True Lies” γίνεται τηλεοπτική σειρά – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το “True Lies” γίνεται τηλεοπτική σειρά

TV, Ειδήσεις | 18-9-2017 |

Στο παρελθόν ο James Cameron είχε ερωτηθεί επανειλημμένως για την πιθανότητα να υπάρξει ένα sequel της ταινίας “True Lies”, η οποία κυκλοφόρησε το μακρινό 1994. Σε αυτή πρωταγωνιστούσαν οι Arnold Schwarzenegger, Jamie Lee Curtis κι Eliza Dushku.

Η ταινία εξελίχθηκε σε μεγάλη επιτυχία και όπως ήταν λογικό, αρκετοί περίμεναν μια συνέχεια. Εξάλλου, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος ο Cameron, το 2002 υπολόγιζε να γυρίσει το sequel, κάτι που τελικά δεν αποδείχθηκε εφικτό λόγω των γεγονότων της 11ης Σεπτεμβρίου. Από τότε περάσαν αρκετά χρόνια, ο Schwarzenegger μεγάλωσε ηλικιακά, ο Cameron αποφάσισε να γυρίζει sequels του “Avatar” για το υπόλοιπο της καριέρας του και το project κατέληξε στον κάδο των αχρήστων.

Δείτε Επίσης: Έπεσε η αυλαία για τον Peter Capaldi ως Doctor Who

Τώρα όμως, σύμφωνα με το THE HOLLYWOOD REPORTER, το τηλεοπτικό δίκτυο Fox ετοιμάζεται να φέρει το “True Lies” στη μικρή οθόνη. Μάλιστα, το σενάριο θα επιμεληθεί ο Marc Guggenheim, γνωστός από τη δουλειά του στο “Arrow”. Ο Cameron θα συμμετέχει ως παραγωγός ενώ ο McG θα σκηνοθετήσει το πιλοτικό επεισόδιο.

Είναι η δεύτερη φορά που δημιουργίες του Cameron καταλήγουν στη μικρή οθόνη καθώς είχε προηγηθεί το “Terminator: The Sarah Connor Chronicles” που κυκλοφόρησε το 2008.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το πότε αναμένεται να προβληθεί η σειρά.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,