Θα είναι ο Leonardo Di Caprio ο επόμενος Joker στην ταινία του Scorsese; – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Θα είναι ο Leonardo Di Caprio ο επόμενος Joker στην ταινία του Scorsese;

Ειδήσεις | 4-9-2017 |

Από ότι φαίνεται μετά τον Scorsese ως παραγωγό, η Warner Bros συνεχίζει να κυνηγάει μεγάλα ονόματα για την ταινία της γύρω από το παρελθόν του αγαπημένου μας κακού από την σειρά ταινιών Batman, τον Joker.

Ολοένα και περισσότερο ακούγεται τον τελευταίο καιρό το όνομα του Leonardo DiCaprio για τον ρόλο αυτό, ενώ αν το σκεφτείτε βγάζει και νόημα, από τη στιγμή που ο DiCaprio με τον Scorsese έχουν συνεργαστεί με επιτυχία αρκετές φορές στο παρελθόν.

Τίποτα όμως δεν είναι σίγουρα, και όλοι ξέρουμε πόσο επιλεκτικός είναι ο DiCaprio με τις ταινίες του τον τελευταίο καιρό, ενώ ακόμα δεν του έχει γίνει και επίσημη πρόταση.

Αν όμως οι φήμες γίνουν πραγματικότητα, ο DiCaprio  έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Jack Nickolson, ή αλλιώς τον Joker του 1989, οπότε είναι σίγουρα ότι θα μάθει όλα τα μυστικά για να αναβιώσει τον χαρακτήρα.

Αν και λίγα είναι γνωστά μέχρι τώρα για την ταινία, θα μας ταξιδέψει πίσω στο 1980 σε ένα βίαιο αλλά αρκετά ρεαλιστικό σκηνικό στον υπόκοσμο της Gotham που θα εξηγεί ακριβώς πως  καλλιεργήθηκε ο διεστραμμένος χαρακτήρας του Joker.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,