Στη δημοσιότητα τα νέα trailer των “Flash” και “Supergirl” - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Στη δημοσιότητα τα νέα trailer των “Flash” και “Supergirl”

TV, Ειδήσεις | 13-9-2017 |

Με την έλευση του Φθινοπώρου, σιγά σιγά, ετοιμάζονται να επιστρέψουν και οι σειρές του CW. Και φυσικά, ο καλύτερος τρόπος για να μας προετοιμάσουν είναι να δώσουν στη δημοσιότητα νέα trailer για αυτές.

Στο “Flash”, ο Barry Allen επιστρέφει για την τέταρτη σαιζόν της σειράς ενώ παράλληλα καλείται να αντιμετωπίσει τον Flying Samurai.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Neil Sandilands θα ενσαρκώσει τον, βασικό villain, Clifford “The Thinker” DeVoe, ενώ ο Danny Trejo θα υποδυθεί τον πατέρα της Gypsy. Στη σειρά θα εμφανιστούν επίσης η Kim Engelbrecht ως Mechanic, ο Hartley Sawyer στο ρόλο του Elongated Man και η Katee Sackhoff ως Blacksmith.

Δείτε το νέο trailer της νέας σαιζόν η οποία αναμένεται να ξεκινήσει στις 10 Οκτωβρίου του 2017.

Από την άλλη, η Supergirl φαίνεται πως ετοιμάζεται να εγκαταλείψει πλήρως το ανθρώπινο alter-ego της, σταματώντας πλέον να είναι ο πυλώνας αισιοδοξίας που υπήρξε στις προηγούμενες σαιζόν. Η αποχώρηση του Mon-El φαίνεται πως άφησε βαθιά σημάδια στη Supergirl ενώ παράλληλα ένας νέος αντίπαλος, με το όνομα Bloodsport, ετοιμάζεται να σκορπίσει γύρω του πανικό.

Η Katie McGrath επιστρέφει, σε αναβαθμισμένο ρόλο, ως Lena Luthor, ενώ η Floriana Lima, την οποία γνωρίσαμε στο ρόλο της Maggie Sawyer, μαθαίνουμε πως φέτος δεν θα είναι μέλος του regular cast της σειράς.

Ακολουθεί το νέο trailer της τρίτης σαιζόν της σειράς που επιστρέφει στις 9 Οκτωβρίου του 2017.

https://www.youtube.com/watch?v=irH6gtcR4Dk

Διαβάστε περισσότερα για: , ,