Το “Star Wars: Episode IX” έμεινε χωρίς σκηνοθέτη – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το “Star Wars: Episode IX” έμεινε χωρίς σκηνοθέτη

Ειδήσεις | 6-9-2017 |

Μια αναπάντεχη έκπληξη περίμενε τους φίλους του Star Wars καθώς ο Colin Trevorrow αποχώρησε από τη σκηνοθεσία του “Star Wars: Episode IX”. Ο Trevorrow είχε αναλάβει τη σκηνοθεσία τον Αύγουστο του 2015 και ξεκίνησε να δουλεύει το σενάριο μαζί με τον Derek Connolly, με τον οποίο είχε γράψει το “Safety Not Guaranteed” και το “Jurassic World”.

Το σενάριο ήταν και η αφορμή να διακοπεί η συνεργασία καθώς από εκεί ξεκίνησαν οι καλλιτεχνικές προστριβές μεταξύ του δημιουργού και της εταιρίας παραγωγής. Ακολούθησε η ανακοίνωση πως ο Jack Thorne του “Harry Potter and the Cursed Child” ανέλαβε να δουλέψει στο σενάριο ώσπου τελικά φτάσαμε στην τελική ανακοίνωση πως ο Trevorrow αποχώρησε από το project.

Δείτε Επίσης: Και ο Paul Bettany στην ταινία “Han Solo”

Αν και ακόμη δεν έχουμε επίσημες πληροφορίες, σύμφωνα με το Deadline ο, συγγραφέας και σκηνοθέτης του “Star Wars: The Last Jedi”, Rian Johnson είναι στην κορυφή της λίστας όσον αφορά το ποιος θα αντικαταστήσει τον Trevorrow. Η επιλογή θα είχε λογική καθώς, αν και η Lucasfilm είχε διάφορα προβλήματα σε αρκετές ταινίες του franchise, στην περίπτωση του “Star Wars: The Last Jedi” όλα φαίνεται πως πήγαν κατ’ ευχήν. Παράλληλα ο Johnson είναι εξοικειωμένος με το σύμπαν των ταινιών καθώς και με το cast, κάτι που τον καθιστά ως μια εξαιρετική επιλογή. Βέβαια, δεδομένου ότι τα γυρίσματα της επόμενης ταινίας είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν στις αρχές του 2018, ο σκηνοθέτης θα έπρεπε να πέσει με τα μούτρα στη δουλειά χωρίς καθόλου διάλειμμα κάτι που μοιάζει δύσκολο, αλλά όχι αδύνατο.

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις που θα διαφωτίσουν την υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,