Η Sony ετοιμάζει το reboot του "The Crow" – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Sony ετοιμάζει το reboot του “The Crow”

Ειδήσεις | 4-9-2017 |

Ο James O’Barr δημιούργησε το “The Crow“, ύστερα από τον αιφνίδιο θάνατο της κοπέλας του, το 1989. Η ταινία που ακολούθησε το 1994 αποτέλεσε μια μεγάλη εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία και σίγουρα παραμένει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα φιλμ της δεκαετίας του 1990.

Σε αυτό, δυστυχώς, μεγάλο ρόλο έπαιξε και το τραγικό ατύχημα που συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο Brandon Lee. Την ταινία του 1994 ακολούθησαν διάφορες, αμφιβόλου καλλιτεχνικής αξίας, απόπειρές οι οποίες οδήγησαν τελικά το franchise στη λήθη.

Δείτε Επίσης: Top-10: 10 διάσημες ταινίες που δεν γνωρίζατε ότι στηρίζονται σε κόμικ

Το 2016 είχε ανακοινωθεί το remake της ταινίας υπό τον τίτλο “The Crow Reborn”. Σε αυτό θα πρωταγωνιστούσε ο Jason Momoa ενώ τη σκηνοθεσία θα αναλάμβανε ο Corin Hardy. Μάλιστα, σύμφωνα με τις τότε πληροφορίες, η ταινία θα ήταν περισσότερο πιστή στο comic του James O’ Barr παρά στην ταινία του Alex Proyas. Αν και το project δεν προχώρησε, όπως μεταδίδει το The Tracking Board, η Sony αγόρασε τα δικαιώματα του reboot και θα προχωρήσει στην κυκλοφορία της νέας ταινίας.

Είναι ακόμη άγνωστο αν σε αυτή θα συμμετέχουν οι Jason Momoa και Corin Hardy ενώ, προς το παρόν, δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της εταιρίας.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,