Αν σας άρεσε το "The Martian", ετοιμαστείτε για το "Artemis" – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Αν σας άρεσε το “The Martian”, ετοιμαστείτε για το “Artemis”

Ειδήσεις | 27-9-2017 |

Οι Phil Lord και Chris Miller μπορεί να αποχώρησαν από την ταινία “Han Solo” αλλά δεν έχουν σκοπό να μείνουν άπραγοι. Το σκηνοθετικό δίδυμο συμφώνησε να αναλάβει τη μεταφορά του βιβλίου επιστημονικής φαντασίας του Andy Weir στη μεγάλη οθόνη. Και αν το όνομα του Weir σας φαίνεται οικείο αυτό οφείλεται στο ότι πρόκειται για τον άνθρωπο που έγραψε το “The Martian”.

Το “The Martian” κυκλοφόρησε το 2011 κι έγινε bestseller ενώ η ταινία του Ridley Scott που κυκλοφόρησε το 2015 κατάφερε να κερδίσει κοινό και κριτικούς κι εξασφάλισε 7 υποψηφιότητες στα βραβεία Oscar.

Το καινούργιο του βιβλίο, με τον τίτλο “Artemis”, αναμένεται να κυκλοφορήσει το Νοέμβριο και η Fox έχει ήδη εξασφαλίσει τα δικαιώματα της μεταφοράς. Σε αυτό παρακολουθούμε την, 20χρονη λαθρέμπορο, Jasmine Bashara η οποία αντιμετωπίζει τα προβλήματα της καθημερινότητας, ασφυκτιεί στη μικρή πόλη που ζει και ονειρεύεται μια καλύτερη ζωή. Το ενδιαφέρον βέβαια είναι ότι η πόλη της ονομάζεται Artemis και είναι η πρώτη και μοναδική πόλη που βρίσκεται στο φεγγάρι. Έτσι όταν της δίνεται η ευκαιρία να συμμετάσχει σε μια δουλειά που θα της λύσει όλα τα προβλήματα καταλήγει να μπλέκεται σε μια συνομωσία με απώτερο στόχο την ίδια τη διακυβέρνηση της πόλης.

Προς το παρόν, πέραν των σκηνοθετών, δεν έχει γίνει καμία άλλη ανακοίνωση σχετικά με το ποιοι θα συμμετέχουν στη σειρά.

Διαβάστε περισσότερα για: