Πρώτη φωτογραφία του Rami Malek ως Freddie Mercury – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πρώτη φωτογραφία του Rami Malek ως Freddie Mercury

Ειδήσεις | 6-9-2017 |

Πολλοί ήταν αυτοί που ξαφνιάστηκαν με την επιλογή του, πρωταγωνιστή της σειράς “Mr. Robot”, Rami Malek να ενσαρκώσει στη μεγάλη οθόνη τον τραγουδιστή των Queen, Freddie Mercury.

Και σε περίπτωση που αναρωτιόσασταν για το πώς θα μοιάζει, το Entertainment Weekly έρχεται για να δώσει απάντηση δίνοντας στην κυκλοφορία την πρώτη επίσημη φωτογραφία του ηθοποιού από τα γυρίσματα της ταινίας. Και η αλήθεια είναι πως αυτή η πρώτη εικόνα δεν απογοητεύει καθώς μοιάζει αρκετά πιστή στην εικόνα που έχουμε στο μυαλό μας όσον αφορά τον δημοφιλή rock star.

Δείτε Επίσης: Θα είναι ο Leonardo Di Caprio ο επόμενος Joker στην ταινία του Scorsese;

Στη σκηνοθεσία συναντάμε τον, διάσημο για τη δουλειά του στους X-Men, Bryan Singer σε ένα σενάριο που ακολουθεί τον Mercury από τα πρώτα βήματα των Queen μέχρι την εμφάνιση τους στο Live Aid το 1985, έξι μόλις χρόνια πριν το θάνατο του χαρισματικού performer. Σε αυτή επίσης συμμετέχουν οι Ben Hardy, Joe Mazzello και Gwilym.

Το “Bohemian Rhapsody”, όπως θα είναι ο τίτλος της ταινίας, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τα Χριστούγεννα του 2018.

Διαβάστε περισσότερα για: ,