Οι πολλαπλές εκδοχές για το τέλος του "Game of Thrones" – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι πολλαπλές εκδοχές για το τέλος του “Game of Thrones”

TV, Ειδήσεις | 15-9-2017 |

Σε μια προσπάθεια να προστατευθούν από «διαρροές»  επεισοδίων, ένα φαινόμενο αρκετά συχνό την τελευταία σεζόν της σειράς «Game of Thrones» , η παραγωγή του ΗΒΟ θα υιοθετήσει μια καινούργια τακτική για τον επερχόμενο και τελευταίο κύκλο της σειράς: Θα δημιουργήσει πολλαπλές εκδοχές για το φινάλε της σειράς.

Δεν είναι μια τόσο ασυνήθιστη τακτική, καθώς και άλλες ανάλογου βεληνεκούς σειρές το έχουν κάνει στο παρελθόν όπως η σειρά «The Sopranos» , πάλι, του ΗΒΟ.

«Θα γυρίσουμε πολλά πιθανά τέλη για την σειρά και έτσι κανείς δεν θα ξέρει τι γίνεται. Γιατί όταν γυρίζεις κάτι, ο κόσμος το ξέρει. Οπότε θα γυρίσουμε πολλές διαφορετικές εκδοχές έτσι ώστε να μην υπάρχει μια απάντηση για το ποιο θα είναι το τέλος της σειράς» δήλωσαν από την παραγωγή της σειράς, με αφορμή τις πολλαπλές «διαρροές» που υπέστησαν – είτε λόγω δικού τους σφάλματος, είτε εξωτερικών παραγόντων- κατά τη διάρκεια προβολής του 7ου κύκλου.

Η 8η και τελευταία σεζόν της δημοφιλούς σειράς, θα αποτελείται από 6 επεισόδια και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα και θα κρατήσουν μέχρι το καλοκαίρι.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,