Ο Jared Leto «τυφλώθηκε» για χάρη της καινούργιας του ταινίας – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Jared Leto «τυφλώθηκε» για χάρη της καινούργιας του ταινίας

Ειδήσεις | 11-9-2017 |

Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που ο Jared Leto που παίρνει – πολύ – σοβαρά το ρόλο του, δεν σταματάει να μας εκπλήσσει!

Οι συνεργάτες του κατά την διάρκεια της ταινίας «Suicide Squad» δεν νομίζω να ξεχάσουν ποτέ τα «δώρα» που τους έκανε ο ηθοποιός –χρησιμοποιημένα προφυλακτικά, ζωντανούς αρουραίους και πολλά άλλα- ενώ επέμενε να τον φωνάζουν με το όνομα του χαρακτήρα που υποδυόταν στην ταινία. Αξιοσημείωτο είναι και ότι ο ηθοποιός για χάρη της ταινίας «Chapter 27» έβαλε κοντά 30 κιλά για να ενσαρκώσει τον Mark David Chapman.

Παραμένοντας «ακραίος» ο Jared Leto, αποφάσισε να τυφλωθεί για τα γυρίσματα της ταινίας «Blade Runner 2049» για να μπορέσει να νιώσει περισσότερο τον χαρακτήρα του, Niander Wallace. Φόρεσε ειδικούς φακούς επαφής που δεν του επέτρεπα να δει για όλη την διάρκεια των γυρισμάτων.

«Δεν μπορούσε να δει καθόλου. Περπατούσε με έναν βοηθό, πολύ αργά. Ήταν σαν να βλέπεις τον Ιησού να περπατάει σε έναν ναό. Όλοι παρέμειναν σιωπηλοί και ήταν σαν η στιγμή να ήταν ιερή. Ήταν τόσο όμορφο και τόσο δυνατό. Με συγκίνησε» , δήλωσε ο σκηνοθέτης Denis Villeuve για την πράξη του Leto.

Αν και έχει ήδη δεχθεί αρκετές θετικές κριτικές για τον ρόλο του στην ταινία, δεν είναι εύκολο να ανταπεξέλθεις σε έναν ρόλο που έχει γραφτεί στις μνήμες του κόσμου όπως αυτός του Roy Batty στην αρχική ταινία. Κανείς δεν αντιλέγει ότι είναι αρκετά επίφοβο το remake μιας τέτοιας ταινίας, όμως από τον σκηνοθέτη, το καστινγκ, το σενάριο μέχρι και τα υπέροχα σπέσιαλ εφέ που θα έχει η ταινία δεν μπορούμε παρά να έχουμε υψηλές προσδοκίες.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,