Ο διάσημος «άρχοντας των Μυγών» πίσω στις κινηματογραφικές μας οθόνες – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο διάσημος «άρχοντας των Μυγών» πίσω στις κινηματογραφικές μας οθόνες

Ειδήσεις | 1-9-2017 |

Για άλλη μια φορά το μυθιστόρημα του William Golding, «Lord of the Flies», θα βρεθεί στις κινηματογραφικές μας οθόνες. Αν και θα είναι η τρίτη φορά που θα γίνει η διασκευή – η πρώτη ήταν το 1963 του Peter Brook και η δεύτερη το 1990 του Harry Hook- θα είναι εντελώς διαφορετική από τις προηγούμενες.

Η Warner Bros μαζί με τους Scoot McGehee και David Siegel βρίσκονται πίσω από την συγκεκριμένη κινηματογραφική προσπάθεια, με τους τελευταίους να έχουν αναλάβει χρέη σεναριογράφου και σκηνοθέτη. Η γνωστή ιστορία διαδραματίζεται γύρω από μία παρέα νεαρών παιδιών που μένουν ναυαγοί σε ένα νησί και στις προσπάθειες που κάνουν να επιβιώσουν.

Αυτή τη φορά όμως τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα τον έχει γυναίκα και η ταινία θα εντάσσεται σε μια από τις πιο πρόσφατες τάσεις του Hollywood, που την ονομάζουν «gender-bent», που θέλει τους πρωταγωνιστές διάσημων μυθιστορημάτων να αλλάζουν φύλο. Άλλα παραδείγματα είναι η ταινία «Splash» με τον Channing Tatum, «Dirty Rotten Scoundrels» , «Overboat» και η επερχόμενη ταινία «Ocean’s 8».

Διαβάστε περισσότερα για: ,