Ο Benedict Cumberbatch αποκάλυψε τον επόμενο ρόλο του – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Benedict Cumberbatch αποκάλυψε τον επόμενο ρόλο του

Ειδήσεις | 11-9-2017 |

Μπορεί το “The Current War” να μην έχει βγει ακόμη στις κινηματογραφικές αίθουσες αλλά ο Benedict Cumberbatch ήδη ετοιμάζεται για την επόμενη ταινία του με τον τίτλο “Gypsy Boy”.

Στη σκηνοθεσία συναντάμε τον Morgan Matthews σε ένα σενάριο του James Graham το οποίο βασίζεται στα απομνημονεύματα του Mikey Walsh. Σε αυτά μας διηγείται το πως μεγάλωσε μέσα στη κοινωνία των Ρομά, το πως τον προετοίμαζαν να γίνει boxer και πως οι προσδοκίες της οικογένειας του ήρθαν σε σύγκριση με τις δικές του επιθυμίες.

Ο Cumberbatch δήλωσε πως “Από την αρχή με μαγνήτισε η σπαραχτική αλλά και θαρραλέα ιστορία του Mikey. Και ο Frank, δηλαδή ο πατέρας του, δεν μοιάζει με οποιονδήποτε χαρακτήρα έχω υποδυθεί στο παρελθόν. Είναι ένας σύνθετος άνθρωπος ο οποίος παλεύει να διατηρήσει ισορροπίες ανάμεσά στην παράδοση που κουβαλά και την αγάπη για το γιό του Mikey, του οποίου η ταυτότητα έρχεται σε σύγκρουση με τον Frank και την κουλτούρα του”.

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί ποιος θα ενσαρκώσει τον Mikey αλλά τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν το καλοκαίρι του 2018. Πάντως ο ηθοποιός αναμένεται να επιστρέψει σε λίγο καιρό ως Dr. Stephen Strange στην ταινία “Thor: Ragnarok” η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του Οκτώβρη.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,