Νύχτες Πρεμιέρας 2017: Οδηγός Μέρα 9 – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Νύχτες Πρεμιέρας 2017: Οδηγός Μέρα 9

Ειδήσεις, Φεστιβάλ | 29-9-2017 |

Σιγά-σιγά φτάνουμε στο τέλος της φετινής διοργάνωσης και οφείλουμε να παραδεχτούμε πως είμαστε εντυπωσιασμένοι από ό,τι μας προσέφερε φέτος. Ίσως να πρόκειται για την καλύτερη διοργάνωση των τριών τελευταίων χρόνων. Παρασκευή σήμερα, το Μετρό λειτουργεί μέχρι λίγο πιο αργά και με Σαββατοκύριακο εν όψει, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για μια έξοδο στα σινεμά, πόσο μάλλον στις προβολές των σημερινών ταινιών των Νυχτών Πρεμιέρας. Εκτός, βέβαια από τις προβολές των Sicilian Ghost Story, Axolotl Overkill, Chavela, Let The Sunshine In και Happy End οι οποίες είναι sold out. Όσον αφορά στα υπόλοιπα, έχουμε και λέμε:

Ξεκινάμε με το Μουσικό Τμήμα, το οποίο έχει δύο εκπληκτικές προβολές: την επαναληπτική του Chasing Trane: The John Coltrane Documentary, σοβαρού υποψήφιου για το βραβείο του Μουσικού Διαγωνιστικού και την αποκλειστική προβολή του ντοκιμαντέρ για την Whitney Houston, Whitney: Can I Be Me. Η πρώτη θα προβληθεί στο Odeon Όπερα 2 στις 17:45 και η δεύτερη στο Odeon Όπερα 1 στις 19:30.

Σημαντική επίσης είναι η προβολή του If You Saw His Heart, με έναν Gael Garcia Bernal να γλιστρά στις υποκοσμικές συνήθειες προσπαθώντας να ξεπεράσει τον θάνατο του καλύτερού του φίλου. Όσοι πιστοί προσέλθετε στις 19:45 στο Ιντεάλ.

Τέλος, για αυτούς που προτιμούν τις ταινίες τους λίγο πιο αιματοβαμμένες, το The Villainess, μια κορεάτικη ταινία εκδίκησης με εκρηκτική δράση και η σπλάτερ κοινωνικοπολιτική σάτιρα του Mayhem θα σας καλύψουν επαρκώς. Το The Villainess μπορείτε να το απολαύσετε στις 23:00 στο Δαναό 1 και το Mayhem αμέσως μετά την προβολή του Happy End στο Ιντεάλ στις 00:00

 

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , ,