Το Netflix ήθελε να γυρίσει την 3η και 4η σεζόν της σειράς «Stranger Things» ταυτόχρονα – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το Netflix ήθελε να γυρίσει την 3η και 4η σεζόν της σειράς «Stranger Things» ταυτόχρονα

TV, Ειδήσεις | 18-9-2017 |

Το Netflix ήθελε να γυρίσει την 3η και 4η σεζόν της σειράς «Stranger Things» ταυτόχρονα, κάτι το οποίο δεν θα έπρεπε να μας αφήνει έκπληκτους καθώς η 1η σεζόν σημείωσε μια τεράστια επιτυχία και η πρεμιέρα της 2ης είναι ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα γεγονότα το φετινό Halloween.

Προς στιγμής, μόνο η παραγωγή της 3ης σεζόν έχει επισημοποιηθεί, αν και δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι το Netflix θα είναι έτοιμο για να αρχίσει και η παραγωγή της 4ης.

Σε μια σειρά όμως από το «Stranger Things» , το ερώτημα που εγείρεται είναι ποιοι από τους χαρακτήρες όντως θα είναι ζωντανοί για τις επόμενες αυτές σεζόν καθώς τα Demogorgons δεν είναι και ότι πιο φιλικό.

Ο κύριος λόγος για τον οποίο το Netflix ήθελε να γυρίσει τις δυο σεζόν back-to-back ήταν κυρίως γιατί ήθελε να αποφύγει την μετάβαση τον ηθοποιών στην εφηβεία, όμως οι δημιουργοί της σειράς και οι παραγωγοί απέκλεισαν την ιδέα καθώς είπαν πως δεν θα ήταν δυνατό να δημιουργηθούν τα επεισόδια τόσο γρήγορα.

Από τη στιγμή όμως που οι ανησυχίες του Netflix για την εφηβεία των ηθοποιών ήταν λογικές, κατέληξαν στο ότι για να αποφύγουν κάποια «περίεργη» μετάβαση, θα φτιάχνουν την ιστορία της σειράς κατάλληλα με το που βρίσκονται ηλικιακά οι ηθοποιοί την στιγμή εκείνη, με αποτέλεσμα μεταξύ δύο σεζόν να υπάρχει κάποια ρεαλιστική χρονική διαφορά για να δικαιολογεί και τις αλλαγές των ηθοποιών.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,