Μεγάλο come back για το «True Detective» – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Μεγάλο come back για το «True Detective»

TV, Ειδήσεις | 4-9-2017 |

Και όμως, καλά ακούσατε!

Η σειρά «True Detective» του ΗΒΟ είναι η ζωντανή απόδειξη του «What doesn’t kill you makes you stronger» , καθώς δεν άφησαν την αποτυχία της 2ης σεζόν να τους επηρεάσει, και ετοιμάζονται ήδη για την καινούργια 3η – και τελείως ανανεωμένη- σεζόν της σειράς.

Αυτή τη φορά στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα βρίσκεται ο Mahershala Ali, βραβευμένος ηθοποιός με Oscar, και χρέη σκηνοθέτη αναλαμβάνει ο Nic Pizzolatto μαζί με τον Jeremy Saulnier.

Η νέα αυτή προσπάθεια θα διηγείται την ιστορία από ένα μακάβριο έγκλημα στην καρδία του Ozarks, και ένα μυστήριο που γίνεται ολοένα και πιο σκοτεινό με τα χρόνια. Ο Ali θα ενσαρκώσει τον ρόλο του Wayne Hays, ενός αστυνομικού που θα αναλάβει την υπόθεση.

Ακόμα δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία για την πρεμιέρα της σειράς, αλλά ούτε και για την έναρξη της παραγωγής.

«Ο Nic έχει γράψει κάποια πραγματικά εκπληκτικά σενάρια» δήλωσε ο Casey Bloys του ΗΒΟ, υπεύθυνος προγράμματος, « Με το φιλόδοξο πνεύμα του και τον Mahershala Ali Και τον Jeremy Saulnier στο πλήρωμα, είμαστε ενθουσιασμένοι να ξεκινήσουμε το ταξίδι αυτό» ενώ και ο Pizzolato δήλωσε ότι είναι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστεί με τέτοια ταλέντα και ελπίζει το σενάριο να τους ανταμείψει ισάξια.

Ο Matthew McConaughey και ο Woody Harrelson, σταρ των προηγούμενων σεζόν της σειράς, δεν θα εγκαταλείψουν τόσο εύκολα το σετ αφού θα αποτελέσουν και οι δυο παραγωγοί αυτού του εγχειρήματος.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,