Η Lily Collins θα «γίνει» γυναίκα του Tolkien – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Lily Collins θα «γίνει» γυναίκα του Tolkien

Ειδήσεις | 1-9-2017 |

Η Lily Collins είναι αυτή, που από ότι φαίνεται θα σταθεί στο πλάι του Tolkien στην βιογραφική ταινία που αναμένεται να κυκλοφορήσει.

Η ταινία θα πραγματεύεται την ζωή του συγγραφέα J.R.R. Tolkien, τον έρωτα, τις φιλίες αλλά και όλες τις δραματικές στιγμές που έζησε κατά τη διάρκεια του 1ου Παγκοσμίου Πολέμου και που αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τα αριστουργηματικά βιβλία που ακολούθησαν, ενώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει ο Nicholas Hoult.

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε το όνομα του Hoult, πολλοί από εμάς αναρωτήθηκαν ποια θα ενσαρκώσει τον ρόλο του «φλερτ» του Tolkien που δεν άργησε να γίνει και γυναίκα του, ενώ η συγκεκριμένη γυναικεία φιγούρα αποτέλεσε έμπνευση για τον συγγραφέα της Luthien, της πριγκίπισσας ξωτικό στο πιο πρόσφατο δημοσιευμένο βιβλίο του Tolkien, «The Tale of Beren and Luthien», αλλά και της Arwen από την τριλογία «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών». Η εκλεκτή από ότι φαίνεται είναι η Lily Colins – ηθοποιός, μοντέλο και συγγραφέας- που την γνωρίσαμε για πρώτη φορά στην εφηβική δραματική σειρά 90120 ενώ μεγαλύτερος σταθμός της καριέρας της ήταν η ταινία «Mirror,Mirror» του 2012, μια αναδιασκευή του γνωστού παραμυθιού της Χιονάτης.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,