Η Kate Winslet υποστηρίζει την επιλογή της να δουλέψει με τον Woody Allen παρά τις κατηγορίες – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Kate Winslet υποστηρίζει την επιλογή της να δουλέψει με τον Woody Allen παρά τις κατηγορίες

Ειδήσεις | 11-9-2017 |

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Kate Winslet συνεργάζεται με σκηνοθέτες που κουβαλάνε μια «κακή» φήμη στην πλάτη τους. Έχοντας ήδη συνεργαστεί με τον Roman Polanski – ο οποίος έχει δεκαετίες να εμφανιστεί στις Ηνωμένες Πολιτείες εξαιτίας μιας υπόθεσης βιασμού- τώρα συνεργάζεται και με τον Woody Allen ο οποίος κατηγορείται για κακοποίηση.

«Φυσικά και το σκέφτομαι. Την ίδια στιγμή όμως δεν ήξερα τον Woody και δεν ξέρω τίποτα για την οικογένεια του. Ως ηθοποιός στην ταινία, πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω και να πεις ότι δεν ξέρεις τίποτα και δεν ξέρεις αν είναι όντως αλήθεια. Αφού τα σκεφτείς όλα αυτά, τα αφήνεις στην άκρη και κάνεις την δουλεία σου με τον άνθρωπο. Ο Woody Allen είναι ένας εκπληκτικός σκηνοθέτης. Όπως και ο Roman Polanski. Είχα μια φανταστική εμπειρία δουλεύοντας και με τους δυο, και αυτή είναι η μόνη αλήθεια» δήλωσε η Winslet όταν ρωτήθηκε από το περιοδικό New York Times.

Η ταινία για την οποία συνεργάζονται τα δύο μεγάλα ονόματα είναι το «Wonder Wheel» και θα κλείσει το φεστιβάλ της Νέας Υόρκης στις 15 Οκτωβρίου ενώ θα έρθει στους κινηματογράφους 1 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,