Η Kate Winslet μετατρέπεται σε ανταποκρίτρια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Kate Winslet μετατρέπεται σε ανταποκρίτρια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου

Ειδήσεις | 22-9-2017 |

Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός Kate Winslet μετατρέπεται σε ανταποκρίτρια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου στην νέα της ταινίας, στον ρόλο της Lee Miller.

Η βιογραφική ταινία δεν έχει αποκτήσει ακόμα τίτλο αλλά θα αφορά την ζωή της διάσημης Αμερικανίδας φωτογράφου, μοντέλου, καλλιτέχνιδας και κυρίως ανταποκρίτριας του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, Lee Miller, η οποία δούλευε για το περιοδικό Vogue και έβγαζε στην δημοσιότητα φωτογραφίες από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και τις φρικαλεότητες που πραγματοποιούνταν εκεί, για να αφυπνίσει τον κόσμο.

Η ταινία θα χρηματοδοτηθεί πλήρως από την eOne και παραγωγοί θα είναι ο Troy Lum και Andrew Mason,μαζί φυσικά με την ίδια την Winslet.

Τα γεγονότα που θα εξιστορούνται στην ταινία, βασίζονται στην βιογραφία «The Lives of Lee Miller» του γιού της Antony Penrose και είναι η μόνη επίσημη βιογραφία της.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένους που θα δουλέψω με την Kate Winslet, την eOne και την εταιρία Hopscotch για να μοιραστώ την ζωή της μητέρας μου. Ο σεβασμός και επιμονή τους για την αλήθεια κέρδισε την απόλυτη εμπιστοσύνη της οικογένειας μου και την δική μου και γι’ αυτό τους επιτρέψαμε να έχουν πλήρη πρόσβαση σε όλες τις πτυχές της ζωής μας και την ιστορία μας μέσω συνεντεύξεων, προσωπικών αρχείων και υλικού που ήταν κρυμμένο στα Αρχεία της Lee Miller και του Roland Pensorse που φυλάσσονται σε διεθνές γκαλερί» δήλωσε ο Antony Penrose, ενώ ανακοίνωσε ότι τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν το 2018, ενώ ακόμα η θέση του σκηνοθέτη δεν έχει ανακοινωθεί.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,