Η Jamie King μαζί με Stallone και Dave Bautista στην νέα ταινία της σειράς "Escape Plan" – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Η Jamie King μαζί με Stallone και Dave Bautista στην νέα ταινία της σειράς “Escape Plan”

Ειδήσεις | 22-9-2017 |

Από ότι φαίνεται δεν θα γλιτώσει τόσο εύκολα η ηθοποιός Jamie King, η οποία θα συμμετέχει στην ταινία «Escape Plan» της Lionsgate για την 3η ταινία της σειράς.

Η παραγωγή της ταινίας ξεκίνησε νωρίτερα την βδομάδα αυτή. Ο John Herzfeld επιμελήθηκε το σενάριο και την σκηνοθεσία της ταινίας, ενώ ο Sylvester Stallone και ο Dave Bautista θα βρίσκονται στο πλάι της King.

Μπορεί η παραγωγή να μην δημοσιεύει και πολλές λεπτομέρειες για την ταινία, όμως αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι η King θα πάρει τον γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο της Abigail Rose, που την απαγάγουν και την κρατούν σε μια –σχεδόν- απρόσιτη φυλακή.

Μια αρκετά γεμάτη χρονιά αποδείχτηκε η περασμένη για την King, αφού πέρα από τα γυρίσματα για την ταινία «Escape Plan» , έκανε πρεμιέρα και η ταινία της «Bitch» ενώ πρόσφατα γύρισε και μια ταινία με τίτλο «Ice Cream in the Cupboard» μια δραματική ιστορία από το βιβλίο του Pat Moffett, ενώ αναμένεται να συμμετέχει και στα γυρίσματα της ταινίας «How to Cook Your Daughter» μια ακόμα δραματική ιστορία που βασίζεται στην εμπειρία της Jessica Hendra, της κόρης του συντάκτη του National Lampoon στα χέρια του οποίου γνώρισε την σεξουαλική αλλά και λεκτική κακοποίηση.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,