Το «Futurama» επιστρέφει με νέο επεισόδιο και videogame - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το «Futurama» επιστρέφει με νέο επεισόδιο και videogame

TV, Ειδήσεις | 11-9-2017 |

Μπορεί το Star Wras, το Star Trek, το Doctor Who και το X-files να βρίσκονται μεταξύ των πιο δημοφιλών σειρών και ταινιών επιστημονικής φαντασίας, όμως το Futurama έχει σταθερά την πρωτιά στον τομέα των κινουμένων σχεδίων επιστημονικής φαντασίας.

Για όλους τους φαν εκεί έξω – και είναι σίγουρα πολλοί – τα νέα είναι πολύ θετικά, καθώς η δημοφιλείς σειρά θα επιστρέψει με ένα νέο επεισόδιο καθώς και με ένα παιχνίδι για κινητά τηλέφωνα! Το cast και οι δημιουργοί της αρχικής σειράς έχουν ενώσει ξανά τις δυνάμεις τους, μαζί με την εταιρία βιντεοπαιχνιδιών TinyCo και τον Chris Hardwick της The Nerdists Podcast’s, θα λανσάρουν στις 14 Σεπτεμβρίου το νέο επεισόδιο αλλά και το παιχνίδι στο οποίο θα περιέχονται bonus σκηνές και υλικό που θα ξεκλειδώνουν οι παίκτες και θα αφορούν την επιστροφή της σειράς.

«Futurama: Worlds of Tomorrow» είναι ο τίτλους του παιχνιδιού στο οποίο οι παίκτες θα ταξιδεύουν προς αναζήτηση ενός εξωγήινου εξαρτήματος για να επαναφέρουν τον χωροχρόνο που διατάραξε ο Hypnotoad. Θα δίνεται η δυνατότητα να περπατήσουν οι παίκτες στους δρόμους της Νέας Νέας Υόρκης καθώς και στον Γαλαξία, ενώ θα έχουν τον ρόλο αγαπημένων χαρακτήρων τους από τη σειρά, θα πολεμάνε εξωγήινους, θα χτίζουν την πόλη και θα συμμετέχουν σε πολλές αποστολές!

Όλα τα παραπάνω μας αποδεικνύουν για άλλη μια φορά, ότι το Futurama δεν πεθαίνει τόσο εύκολα!

Μπορείτε να δείτε το trailer για το παιχνίδι παρακάτω!

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , ,