Έπεσε η αυλαία για τον Peter Capaldi ως Doctor Who – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Έπεσε η αυλαία για τον Peter Capaldi ως Doctor Who

Ειδήσεις | 18-9-2017 |

Η επίσημη περίληψη για το επερχόμενο Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο της σειράς «Doctor Who» κυκλοφορεί επίσημα πλέον στο Ίντερνετ. Το φετινό επεισόδιο θα είναι πιο special από προηγούμενα καθώς θα είναι και το τελευταίο του Peter Capaldi στον ρόλο του Doctor Who. O Capaldi θα δώσει την σκυτάλη στην Jodie Whittaker, που θα είναι και η πρώτη γυναίκα που θα αναλάβει τον ρόλο αυτό.

Τι πιο λογικό, μιας και θα είναι η τελευταία παράσταση του Peter, από τους φαν να ζητάνε όλο και περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο επεισόδιο.

Το επεισόδιο με τίτλο «Twice Upon a Time» θα δείχνει όχι μόνο των δωδέκατο αλλά και τον πρώτο «Doctor» να είναι εγκλωβισμένοι σε μια χιονοθύελλα αλλά και σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Μαζί τους βρίσκεται και ένας στρατηγός από τον 1ο Παγκόσμιο πόλεμο ο οποίος καλείται να παίξει και αυτός τον ρόλο του στην ιστορία των δύο «γιατρών». Αυτό θα είναι το μαγικό τέλος του Peter Capaldi στον ρόλο, όπου θα πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν του για να αποφασίσει για το μέλλον του. Θα ανακαλύψει την δύναμη της ανθρωπότητας και την ελπίδα στις πιο σκοτεινές στιγμές, και ακόμα και αν το ταξίδι του στον ρόλο τελειώνει εδώ, το ταξίδι στη ζωή του μόλις ξεκινάει.

Το BBC μάλιστα δημοσίευσε και ένα μικρό teaser για το συγκεκριμένο επεισόδιο θα κάνει όλους τους φαν εκεί έξω να ανυπομονούν ακόμα περισσότερο, το οποίο μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,