«Δεν περίμενα να ήταν τόσο καλή» δήλωσε για το «ΙΤ» ο συγγραφέας του Stephen King – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

«Δεν περίμενα να ήταν τόσο καλή» δήλωσε για το «ΙΤ» ο συγγραφέας του Stephen King

Ειδήσεις | 1-9-2017 |

Μπορεί η ταινία «The Dark Tower» να απογοήτευσε – όχι και λίγους- φαν των θρίλερ του διάσημου συγγραφέα Stephen King, όμως από ότι φαίνεται έρχεται το «ΙΤ» για να πάρει το αίμα του πίσω.

Ο Stephen King δήλωσε ότι έχει ήδη δει την ταινία δύο φορές, ενώ δεν ήταν προετοιμασμένος για το πόσο καλή ήταν.

Πάντοτε κρατώντας και μια πισινή – γιατί ας μην ξεχνάμε δεν ήταν όλες οι διασκευές των βιβλίων του επιτυχημένες όπως το «The Shining» – ο συγγραφές είπε ότι «είχα ελπίδες, αλλά δεν ήμουν προετοιμασμένος για το πόσο καλή ήταν. Είναι κάτι διαφορετικό αλλά την ίδια στιγμή είναι κάτι που οι θεατές μπορούν να ταυτιστούν μαζί του. Για μένα, όλα είναι γύρω από τους χαρακτήρες. Αν σου αρέσουν οι χαρακτήρες…θα νοιαστείς…το θρίλερ πετυχαίνει το σκοπό του»

Στη συνέχεια ο King δήλωσε ότι είναι θετικός ότι θα αρέσει και στους φαν του η ταινία ενώ δεν θα είναι λίγοι αυτοί που θα γυρίσουν να την δουν και δεύτερη και τρίτη φορά, καθώς και ο ίδιος δήλωσε ότι την δεύτερη φορά που είδε την ταινία πρόσεξε σημεία που του είχαν διαφύγει την πρώτη.

Δεν δίστασε να δώσει τα συγχαρητήρια του στον σκηνοθέτη Andy Muschietti και Skarsgard για την δουλειά τους πάνω στην ταινία λέγοντας «είχα πολλές ελπίδες για την ταινία γιατί ήξερα την δουλειά του Andy από την ταινία του Mama, και πίστευα ότι ήταν ένας πάρα πολύ ταλαντούχος σκηνοθέτης. Επίσης, μου άρεσε πολύ η ιδέα να επικεντρωθεί στην ιστορία του παιδιού. Και ο Skarsgard ήταν εκπληκτικός ως Pennywise, και είχε να ανταποκριθεί σε υψηλές προσδοκίες καθώς όλοι θυμούνται τον Τim Curry  ως Pennywise και το βλέμμα που είχε»

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δηλώσεις του Stephen King μας έκαναν να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για την πρεμιέρα της ταινίας, που -ευτυχώς- πλησιάζει μέρα με τη μέρα.

Ελπίζω να είστε όλοι έτοιμοι!

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,