Τραυματισμένος ο Tom Cruise από τα γυρίσματα της ταινίας «Επικίνδυνες Αποστολές» – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Τραυματισμένος ο Tom Cruise από τα γυρίσματα της ταινίας «Επικίνδυνες Αποστολές»

Ειδήσεις | 14-8-2017 |

Αν και για χρόνια ο Tom Cruise υπερηφανευόταν ότι όλα τα «κόλπα» που έχουμε δει στις ταινίες «Επικίνδυνες αποστολές»  τα έκανε μόνος του και δεν χρησιμοποιούσε ποτέ κασκαντέρ, στα γυρίσματα για την 6η ταινίας της σειράς κάτι δεν πήγε και τόσο καλά.

Μπορεί να τα κατάφερε στην ταινία «Ghost Protocol» όπου τον είδαμε να κρεμιέται από έναν ουρανοξύστη στο Dubai, καθώς και στην ταινία «Rogue Nation» όπου έκανε διάφορα κόλπα πάνω σε ένα αεροπλάνο, όμως τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα στα γυρίσματα της 6ης ταινίας της σειράς «Επικίνδυνες Αποστολές» όπου ο γνωστός ηθοποιός είχε τον πρώτο του τραυματισμό. Πιο συγκεκριμένα, σε μια προσπάθεια του ηθοποιού να πηδήξει από μια εξέδρα σε ένα κτήριο, αν και κατάφερε να προσγειωθεί , το έκανε με πολύ περισσότερη δύναμη από ότι έπρεπε και αυτό οδήγησε στον τραυματισμό του.

Το πόσο σοβαρό ήταν το ατύχημα δεν είναι ακόμα γνωστό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι παραγωγοί της ταινίας θα είναι πιο προσεκτικοί από δω και πέρα και ίσως χρειαστεί να αφήσουν «εκτός» τον Τοm Cruise και να αναλάβει κάποιος άλλος στις επικίνδυνες σκηνές. Βέβαια, δεν μπορούμε να τους εγγυηθούμε ότι κάτι τέτοιο θα είναι εύκολο γιατί είμαστε σίγουροι ότι ο Tom Cruise έχει ήδη σκεφτεί τα κόλπα που θα κάνει για την επόμενη ταινία του «Top Gun: Maverick» , αφού φωτογραφικό υλικό τον έχει ήδη αποθανατίσει να πιλοτάρει ελικόπτερο, και υποπτευόμαστε ότι είναι κάποιου είδους «προπόνηση» για κάποια επόμενη ταινία του.