Στην Κροατία, αντί για την Ελλάδα, η καινούργια ταινία «Mamma Mia!» – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Στην Κροατία, αντί για την Ελλάδα, η καινούργια ταινία «Mamma Mia!»

Ειδήσεις | 4-8-2017 |

Όταν ακούς «Mamma Mia!» , ίσως ένα από τα πρώτα πράγματα που θα σου έρθουν στο μυαλό είναι η Σκόπελος, το νησί όπου έγιναν τα γυρίσματα για την ταινία του 2008 και απ’ όπου προέρχονται όλα εκείνα τα εκθαμβωτικά τοπία που έντυσαν την ταινία.

Τι πιο λογικό, λοιπόν, από το να περιμένουμε μια επιστροφή στο διάσημο νησί για το remake της ταινίας που ετοιμάζεται;

Και όμως, η παραγωγή αυτήν την φορά μας την έφερε, καθώς προτίμησαν να πραγματοποιήσουν τα γυρίσματα στην Κροατία, και συγκεκριμένα στο νησί Vis.

«Οι νησιώτες έχουν αναστατωθεί. Η ταινία αυτή θα ήταν πολύ σημαντική για το νησί μας και για τον τουρισμό» , δήλωσε ο δήμαρχος του νησιού Χρήστος Βαιλούδης, έχοντας φυσικά στο νου του ότι η προηγούμενη ταινία επέφερε κέρδη του ύψους 460 εκατομμυρίων δολαρίων και αύξησε ραγδαία τον τουρισμό στο νησί.

Αν και η ίδια η Universal Pictures αρνήθηκε να σχολιάσει για την συγκεκριμένη απόφαση της, έχει διαδοθεί ότι οι λόγοι για την κίνηση αυτή είναι λόγω γραφειοκρατικών δυσκολιών και υψηλού κόστους, ενώ αντίθετα στην Κροατία οι διαδικασίες είναι αρκετά πιο απλές.

Η ταινία έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα του καλοκαίρι του επόμενου έτους, στην 10η επέτειο από την προηγούμενη ταινία.