Πορνογραφική ιστοσελίδα προθυμοποιήθηκε να αναλάβει την 3η σεζόν της σειράς «Sense8» του Netflix – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Πορνογραφική ιστοσελίδα προθυμοποιήθηκε να αναλάβει την 3η σεζόν της σειράς «Sense8» του Netflix

TV, Ειδήσεις | 21-8-2017 |

Από ότι φαίνεται το 2ώρο φινάλε που μας υποσχέθηκε η Lana Wachowski σε συνεργασία με το Netflix, μετά την ακύρωση της σειράς «Sense8», δεν ήταν αρκετό για μερικούς.

Το site «xHamster» – και ναι, είναι πορνογραφικό site- πρότεινε να αναλάβει την παραγωγή της 3η σεζόν της σειράς! Οι διαχειριστές του site δήλωσαν ότι η ιστοσελίδα τους δέχεται καθημερινά περισσότερους επισκέπτες από πολλές από τις κορυφαίες ιστοσελίδες ενώ μια σειρά όπως το «Sense8», γνωστό για τις σκηνές σεξ που περιέχει καθώς και για το ότι πολλές φορές πραγματεύεται θέματα σεξουαλικών δικαιωμάτων, θα ταίριαζε και στη θεματική του.

Μάλιστα, το xHamster δήλωσε επίσημα ότι :

«Είμαστε πολύ μεγάλοι θαυμαστές της σειράς, όπως και πολλοί φαν μας. Προφανώς, τόσο για εμάς όσο και για την Wachowski αυτό θα είναι ένα μεγάλο βήμα και αρκετά πράγματα θα πρέπει να επιλυθούν. Αυτό δεν θα είναι απλά αλλαγή το ποιος θα εκπέμπει την σειρά, πρόκειται για μια αλλαγή στον τρόπο με το οποίο μεταβιβάζεται η σειρά, και συνεπώς στον τρόπο με τον οποίο παράγεται και τι ακριβώς παράγεται. Ανοίγονται μήπως καινούργιοι δρόμοι για την υπόθεση της σειράς αν η σειρά μεταφερθεί από μια συμβατική επιχείρηση σε μια που δεν φοβάται το σεξ; Θα νιώθει άνετα το κοινό με αυτήν την αλλαγή προς μια πλατφόρμα που απευθύνεται σε ενηλίκους; Αυτό το οποίο θαυμάζουμε στην Wachowski, αλλά και στην ίδια τη σειρά, είναι ότι παίρνει ρίσκα. Πιστεύουμε ότι είμαστε ένα αναδυόμενο site και θα θέλαμε πολύ να ακούσουμε τι έχουν να μας πουν»

Αν και η ίδια η σκηνοθέτης είχε σκοπό να συνεχίσει την σειρά και για 3η σεζόν, το Netflix δεν θα δώσει τόσο εύκολα τα δικαιώματα από τη στιγμή που συμφώνησαν στο 2ώρο φινάλε. Πόσο μάλλον αν σκεφτεί κανείς ότι τα πρώτα επεισόδια θα παραμείνουν διαθέσιμο στην πλατφόρμα του Netflix ενώ πλέον υπεύθυνη για την παραγωγή της θα είναι ένα πορνό-site.

Παρ’ όλα αυτά, καλύτερα οι φαν της σειράς να μην ενθουσιαστούν και να «βολευτούν» με το 2ώρο φινάλε που τους έχουν υποσχεθεί. Σίγουρα όμως, είναι μια αρκετά ενδιαφέρουσα ανατροπή ότι μια ιστοσελίδα τέτοιου περιεχομένου θα μπορούσε να περιέχει και «συμβατικές» τηλεοπτικές σειρές.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,