Ο Martin Scorsese παραγωγός σε ταινία για το παρελθόν του Joker – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Martin Scorsese παραγωγός σε ταινία για το παρελθόν του Joker

Ειδήσεις | 25-8-2017 |

Το Hollywood δεν φαίνεται να κρύβει την αγάπη που έχει αρχίσει να αναπτύσσει για spin-off ταινίες και επέκταση των franchise, καθώς για άλλη μια φορά γέμισαν οι τίτλοι των ειδησεογραφικών φορέων με νέα για την καινούργια ταινία που θα περιστρέφεται γύρω από τον αγαπημένο από όλους κακό του Batman….

The Joker!

Αν και ακόμα δεν είναι γνωστές πολλές λεπτομέρειες για τα Project που συζητιούνται, ένα είναι σίγουρο! Η Warner Bros προσπαθεί να θέσει τα θεμέλια για να δημιουργηθούν πολλές μεμονωμένες ταινίες εκτός του DC Extended Universe. Την ίδια στιγμή το στούντιο προχωράει με την παραγωγή του sequel του Suicide Squad. Η ιδέα τους είναι να επικεντρωθούν στην πλειονότητα των χαρακτήρων φέρνοντας όλο και μεγαλύτερα ονόματα σκηνοθετών στο προσκήνιο για να δουλέψουν εκτός των πεπατημένων ιστοριών του χαρακτήρων.

Για τον σκοπό αυτό, η Warner Bros και η DC, στην προσπάθεια να δώσουν στον μυστηριώδη μέχρι τώρα χαρακτήρα Joker ένα αξιόλογο παρελθόν, έφεραν τον Todd Phillips ( γνωστός από το «The Hangover» ) αλλά και τον σκηνοθέτη του «8 Mile» Scott Silver για να αναλάβουν την ταινία. Όμως τα μεγάλα ονόματα δεν τελειώνουν εκεί! Ο Scorsese θα είναι παραγωγός της ταινίας και η ταινία θα είναι η πρώτη σε μια σειρά ανάλογων ταινιών που θα πραγματεύεται τους χαρακτήρες της DC. Μέχρι τώρα ακούγεται ότι ο Jared Leto δεν θα επιστρέψει στον ρόλο, καθώς ο παραγωγός αναζητάει έναν καινούργιο ηθοποιό να αναλάβει την ιστορία από την αρχή. Σίγουρα όμως υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες για αυτόν τον ρόλο, για να σταθεί αντάξιος όλων των προηγουμένων Joker που έκαναν το κοινό να αγαπήσει τον ήρωα.

Και μια τελευταία έκπληξη από την Warner Bros και την DC!

Φήμες κυκλοφορούν ότι θα γυριστεί και ταινία που θα πραγματεύεται το love-story του Joker (ποιανού άλλου, άλλωστε) με την Harley Quin όπως την είδαμε στην ταινία «Suicide Squad» , όμως με όλες τις λεπτομέρειες που θα θέλαμε να δούμε την ιστορία να εξελίσσεται.

Δεν μπορούμε παρά να κάνουμε υπομονή, λοιπόν, για να δούμε όλα αυτά να ζωντανεύουν στις κινηματογραφικές μας οθόνες!

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , ,