Νέες πληροφορίες για το remake του "Nosferatu" – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Νέες πληροφορίες για το remake του “Nosferatu”

Ειδήσεις | 15-8-2017 |

Μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο της στο ψυχολογικό θρίλερ “The Witch”, η Anya Taylor-Joy θέλει να ξανασυνεργαστεί με το σκηνοθέτη που την ανέδειξε, Robert Eggers, στο remake μιας κλασσικής ταινίας.

Η νεαρή ηθοποιός, που πρόσφατα έλαβε θετικές κριτικές για την ερμηνεία της στο “Split”, βρίσκεται σε συζητήσεις με το Studio 8 για το remake του “Nosferatu”.

H βωβή ταινία του 1922 ακολουθούσε το βρυκόλακα Count Orlok, ο οποίος θέλει να αγοράσει ένα σπίτι στη Γερμανία και ερωτεύεται τη γυναίκα του μεσίτη. Ήταν μια ανεπίσημη μεταφορά του “Dracula” του Bram Stoker, ενώ είχε ακολουθήσει ένα remake του Werner Herzog, το 1979. Οι Chris και Eleanor Columbus θα είναι παραγωγοί της νέας εκδοχής.

Τέλος, την ταχέως ανερχόμενη Taylor-Joy θα παρακολουθήσουμε μελλοντικά και στις παρακάτω παραγωγές: “The Sea Change” (σκηνοθετικό ντεμπούτο της Kristin Scott Thomas), “Marrowbone”, “X-Men: New Mutants” (ως Illyana Rasputin / Magik) και φυσικά στο sequel των “Split”-“Unbreakable” που ετοιμάζει ο M. Night Shyamalan με τον τίτλο “Glass”.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,