Να «προστατέψει τη Γη απο εξωγήινες απειλές» ζητάει ο 9-χρόνος Jack Davis σε γράμμα στη NASA - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Να «προστατέψει τη Γη απο εξωγήινες απειλές» ζητάει ο 9-χρόνος Jack Davis σε γράμμα στη NASA

Ειδήσεις | 8-8-2017 |

Μετά την επιτυχία της ταινίας «Guardians of the Galaxy», ήταν φυσικό πολλοί μικροί φαν να ονειρευτούν μια επαγγελματική πορεία κυνηγώντας εξωγήινους και προστατεύοντας τον πλανήτη Γη.

Πρόσφατα μάλιστα, η NASA είχε διαφημίσει μια κενή θέση στο γραφείο Πλανητικής Προστασίας, στο οποίο καλούνταν οι υποψήφιοι να προστατεύσουν την Γη από εξωγήινους , ή όπως το έθεσαν αυτοί πιο επιστημονικά να αποτρέψουν « οργανική και βιολογική επιμόλυνση του ανθρώπινου είδους σε επιστημονικές εξορμήσεις».

Έτσι λοιπόν, ο 9-χρόνος Jack Davis πήρε την πρωτοβουλία και έστειλα ένα γράμμα στην NASA ζητώντας να του δώσουν μια ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό.

«Μπορεί να είμαι μόλις 9 χρονών αλλά πιστεύω ότι κάνω για αυτή τη δουλειά» έγραψε ο μικρός Jack « Ένας λόγος είναι γιατί η αδερφή μου λέει ότι μπορεί να είμαι εξωγήινος. Επίσης έχω δει όλες τις ταινίες που αφορούν το διάστημα και τους εξωγήινους».

Η ΝΑSA μάλιστα, απάντησε στον μικρό υποψήφιο ενώ ο Jonathan Rall, διευθυντής της πλανητικής εξερεύνησης της NASA, έκανε ένα προσωπικό τηλεφώνημα στον Jack για να του συγχαρεί για το ενδιαφέρον του για την πλανητική προστασία.

«Ψάχνουμε συνεχώς για λαμπρούς επιστήμονες και μηχανικούς να μας βοηθήοσυν, και έτσι ελπίζω να διαβάσεις σκληρά και να τα πας καλά στο σχολείο. Ελπίζουμε να σε δούμε στην NASA!» του απάντησε ο Jim Green, υπεύθυνος Επιστημονικού δυναμικού, στο γράμμα του.

 

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,