«Για μένα είναι ένα βήμα πίσω» δήλωσε ο James Cameron για την ταινία «Wonder Woman» – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

«Για μένα είναι ένα βήμα πίσω» δήλωσε ο James Cameron για την ταινία «Wonder Woman»

Ειδήσεις | 25-8-2017 |

Όπως και εκατομμύρια άλλος κόσμος, έτσι και ο James Cameron – διάσημος σκηνοθέτης που βρίσκεται πίσω από μεγάλες παραγωγές όπως η ταινία «The Avatar» – βρέθηκε στις κινηματογραφικές αίθουσες για να παρακολουθήσει την ταινία «Wonder Woman» για την οποία όλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια. Από ότι φαίνεται όμως από πρόσφατη συνέντευξη του στο «Guardian» , ο σκηνοθέτης δεν εντυπωσιάστηκε και τόσο πολύ.

«Όλοι αυτοί οι έπαινοι-στον-εαυτό του που κάνει το Hollywood τον τελευταίο καιρό, είναι παραπλανητικοί. Είναι (η Wonder Woman) ένα αντικειμενοποιημένο είδωλο, και το Hollywood δεν κάνει τίποτα περισσότερο  από ότι πάντα» δήλωσε ο Cameron.

«Δεν είναι ότι δεν μου άρεσε η ταινία, απλά για μένα είναι ένα βήμα πίσω. Η Sarah Connor δεν ήταν ένα είδωλο ομορφιάς. Ήταν δυνατή, ήταν ταλαιπωρημένη, ήταν μια κακή μητέρα και κέρδισε τον σεβασμό του κοινού γιατί είχε κότσια. Για μένα ( το προτέρημα χαρακτήρων σαν την Sarah) είναι πολύ ξεκάθαρο. Εννοώ, ότι το μισό κοινό ήταν γυναίκες.

Ας μην αγνοούμε ότι ο Cameron γνωρίζει πολλά από δυνατούς γυναικείους χαρακτήρες, έχοντας σκηνοθετήσει την ταινία «Aliens» καθώς και τις δύο πρώτες ταινίες της σειράς «Terminator», και μάλλον για αυτό η Αμαζόνα θεά δεν έφτασε τα στάνταρ του.

Διαβάστε περισσότερα για: ,