«Αυτό που καταφέρατε, ήταν απίστευτο» λέει η σκηνοθέτρια της σειράς «Sense8» για τους φαν που αναβίωσαν την σειρά – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

«Αυτό που καταφέρατε, ήταν απίστευτο» λέει η σκηνοθέτρια της σειράς «Sense8» για τους φαν που αναβίωσαν την σειρά

TV, Ειδήσεις | 11-8-2017 |

«Νομίζω χρειάζεται μια στιγμή, απλά να πάρουμε μια ανάσα, για να το εκτιμήσουμε, να κοιτάξουμε γύρω μας και να καταλάβουμε πόσο ‘γαμάτο’ ήταν, γιατί αυτό που καταφέρατε εσείς οι φαν, ήταν απίστευτο» δήλωσε η συνδημιουργός, παραγωγός και σκηνοθέτης Lana Wachowski της σειράς «Sense8» του Netflix, σε ένα 15λέπτο βίντεο στο οποίο δεν κάνει τίποτα πέρα από το να ευχαριστεί τους φαν που κατάφεραν να επαναφέρουν την σειρά στην ζωή.

Μόλις τον Ιούνιο ανακοίνωσε το Netflix ότι η σειρά «Sense8», μετά από δύο ολοκληρωμένες σεζόν, δεν θα ανανεωθεί, αφήνοντας την πλοκή της σειράς σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο. Οι φαν δεν άργησαν να αρχίσουν τις διαμαρτυρίες, ενώ ήταν τόσο έντονες που έπεισαν την παραγωγή να επιστρέψει με ένα 2-ώρο επεισόδιο για να ικανοποιήσει το αίτημα των θεατών.

«Τέτοιου είδους πράγματα, δεν γίνονται» δήλωσε η Lana, ενώ χαρακτήρισε την κατάσταση σαν να είναι βγαλμένη από ταινία του Frank Capra.

Πέρα από την σκηνοθέτρια, στο ευχαριστήριο αυτό βίντεο εμφανίζονται όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς και συμπληρώνει ο καθένας το βίντεο με την δικιά του πινελιά.