Θα Ενσαρκώσει ο Jared Leto τον Bloodshot; - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Θα Ενσαρκώσει ο Jared Leto τον Bloodshot;

Ειδήσεις | 26-7-2017 |

Σίγουρα ο ηθοποιός δεν κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις ως Joker στην ταινία “Suicide Squad”. Αυτό όμως δεν φαίνεται ότι θα σταματήσει τον Leto από το να συνεχίσει να συμμετέχει σε ταινίες που βασίζονται σε comics καθώς, σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο ηθοποιός συζητάει με τη Sony ώστε να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην κινηματογραφική διασκευή του Bloodshot.

Η ταινία θα βασίζεται στο comic που ξεκίνησε να κυκλοφορεί το 1992 από τη Valiant και στον χαρακτήρα που δημιουργήθηκε από τους Kevin VanHook, Yvel Guichet, Don Perlin και Bob Layton. Σε αυτό πρωταγωνιστεί ο Angelo Mortalli, ένας πρώην εκτελεστής, ο οποίος καταλήγει στα χέρια του FBI και στη συνέχεια γίνεται πειραματόζωο σε ένα μυστικό κυβερνητικό πρόγραμμα. Χάρη σε αυτό, μετατρέπεται σε ένα super στρατιώτη με αυξημένη δύναμη και ικανότητες ίασης. Όπως φαντάζεστε τελικά καταφέρνει να δραπετεύσει και, διατηρώντας ελάχιστες μνήμες από το παρελθόν του, στρέφεται ενάντια σε όσους ευθύνονται για ότι του συνέβη. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα κράμα Punisher και Wolverine, κάτι βέβαια που φαντάζει ιδανικό για μια κινηματογραφική διασκευή.

Η ταινία εντάσσεται σε μια συνολική απόπειρα της Valiant Comics να φέρει στη μεγάλη οθόνη τους χαρακτήρες από τα comics της και να στήσει το δικό της κινηματογραφικό σύμπαν. Ο Matthew Vaughn, απ’ όσο έχει γίνει γνωστό, θα συμμετέχει ως παραγωγός ενώ και ο Tim Miller, σκηνοθέτης του “Deadpool”, αναμειγνύεται στο project.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,