Θα δούμε τελικά ποτέ το “The Simpsons Movie 2”; – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Θα δούμε τελικά ποτέ το “The Simpsons Movie 2”;

Ειδήσεις | 31-7-2017 |

Έχουν περάσει 10 χρόνια από το “The Simpsons Movie”. Με δεδομένη την μεγάλη εμπορική επιτυχία και τις πολύ καλές κριτικές που είχε πάρει η ταινία, εύκολα θα θεωρούσε κανείς πως το sequel δεν θα αργούσε να έρθει. Παρόλα αυτά, 10 χρόνια μετά, ουδέν νεότερο δεν υπήρξε σχετικά με μια συνέχεια της, βασισμένης στο πετυχημένο animation, ταινίας.

Τώρα όμως, σύμφωνα με τον David Silverman ο οποίος σκηνοθέτησε την ταινία του 2007, το sequel θα γίνει, αν και βρίσκεται σε πολύ πρώιμο στάδιο. Όπως δήλωσε στο Entertainment Weekly: “Είμαι πολύ προσεχτικός. Δεν θα ήθελα να ρισκάρω όσον αφορά το budget αλλά επίσης δεν θα ήθελα να το κάνουμε μόνο και μόνο για τα λεφτά. Θα ήθελα να είναι μια σπουδαία ταινία. Προσωπικά δεν βρίσκω λόγο να γίνει αν δεν είναι σπουδαία.”

Πάντως, δεδομένου ότι η σειρά ξεκίνησε το 1989 και το “The Simpsons Movie” έγινε τελικά το 2017 και πως ο Matt Groening αυτό το διάστημα ετοιμάζει μια νέα σειρά για το Netflix, θα πρέπει να έχουμε υπόψιν μας πως το sequel μπορεί να αργήσει αρκετά ακόμη.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,