Οι σπόντες του Sylvester Stallone για μια πιθανή σύνδεση του «Creed 2» και του «Rocky IV» - Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Οι σπόντες του Sylvester Stallone για μια πιθανή σύνδεση του «Creed 2» και του «Rocky IV»

Ειδήσεις | 4-7-2017 |

Σύμφωνα με κάποια πρόσφατα post του γνωστού πρωταγωνιστή της ταινίας Rocky, Sylvester Stallone, στο Instagram είναι πιθανό να υπάρξει κάποια «σύνδεση» μεταξύ του sequel της ταινίας «Creed» και του «Rocky IV» .

Ο Sylvester Stallone – πρωταγωνιστής και των δύο αυτών ταινιών- κατά τη διάρκεια της τελευταίας βδομάδας ανεβάζει διάφορες φωτογραφίες που υπονοούν ότι ο ανταγωνιστής του Rocky Balboa, Ivan Drago, θα συμμετέχει με κάποιο τρόπο στην υπόθεση της ταινίας «Creed 2».

Η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε ήταν μια επεξεργασμένη φωτογραφία από τα γυρίσματα του Creed που δείχνει τον Michael B. Jordan – που ενσαρκώνει τον ρόλο του Adonis Creed, γιο του Apollo Creed της ταινίας του 2015- και τον Drago να βρίσκονται πρόσωπο με πρόσωπο ενώ ο Stallone τους παρακολουθεί έξω από το ρινγκ.

«Αυτή είναι μια ευκαιρία να εξασκήσετε την φαντασία σας. Η ιστορία πάντα θα επαναλαμβάνεται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο και πρέπει πάντα να είμαστε προετοιμασμένοι…. Αμαρτίες Πατρός…#Creed2» ήταν το κείμενο που συνόδευε την φωτογραφία.

Στην ταινία « Rocky IV» , ο Drago σκοτώνει τον Apollo μέσα στο ρινγκ και αφήνει τον Adoni χωρίς πατέρα. Η ταινία αυτή, αποτελεί το έβδομο sequel της σειράς Rocky και κέρδισε πάνω από 170 εκατομμύρια δολάρια ενώ κέρδισε και μια Χρυσή Σφαίρα για το ρόλο του Sylvester Stallone.

Παρ’ όλα αυτά, οι εκπρόσωποι του Stallone δεν είχαν να προσθέσουν τίποτα περισσότερο.

Δείτε παρακάτω μερικά ακόμα post του ηθοποιού.

 

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα για: , , , , , ,