Το South Park σταματάει να ασχολείται με τον Trump – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το South Park σταματάει να ασχολείται με τον Trump

Ειδήσεις | 5-7-2017 |

Αν και οι “Simpsons” κοντεύουν τις 30 σαιζόν, το “South Park” ξεχωρίζει λόγω του γεγονότος πως έχει διατηρήσει την ίδια ομάδα συντελεστών από το ξεκίνημά του. Οι Trey Parker και Matt Stone είχαν, και διατηρούν μέχρι σήμερα, τον πρώτο λόγο όσον αφορά την πορεία της σειράς. Αυτοί λοιπόν ευθύνονται και για την πρόσφατη επιλογή της σειράς να συνδέονται τα επεισόδια μεταξύ τους δημιουργώντας μια ενιαία ιστορία σε όλη τη σαιζόν.

Απ’ ότι φαίνεται όμως ο Parker, όπως και αρκετοί fans, δεν έμεινε ικανοποιημένος με το συνολικό αποτέλεσμα. Όπως αποκάλυψε η ιδέα προέκυψε τυχαία καθώς είχαν πολύ υλικό με κοινή θεματική και αποφάσισαν να προχωρήσουν στη δημιουργία μιας ενιαίας σαιζόν το οποίο όμως αποδείχτηκε τεράστια καταστροφή γι’ αυτούς καθώς ο λίγος χρόνος που έχουν ώστε να ετοιμαστεί το επεισόδιο έκανε πολύ δύσκολο το εγχείρημα.

Δείτε Επίσης: Οι Simpsons δεν δείχνουν κανένα έλεος στον Donald Trump

Όσον αφορά την 21η σαιζόν, ο Parker αποκαλύπτει πως δεν θα ακολουθήσει αυτή τη μορφή και ότι δεν θα ασχολείται τόσο πολύ με τον Trump αλλά με πιο καθημερινά πράγματα καθώς του έχουν λείψει σκηνές όπου “ο Cartman ντυμένος ρομπότ κλάνει τον Butters”. Ειδικά τώρα θεωρεί πως πρόκειται για μια επιβεβλημένη επιλογή με σκοπό να δείξει πως η ζωή συνεχίζεται παρόλο που όλοι έχουν φρικάρει με την εκλογή του νέου Πρόεδρου.

Η νέα σαιζόν αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Αυγούστου του 2017.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,