Ο Quentin Tarantino ετοιμάζεται για καινούργια ταινία γύρω απο τους φόνους του Manson – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Quentin Tarantino ετοιμάζεται για καινούργια ταινία γύρω απο τους φόνους του Manson

Ειδήσεις | 12-7-2017 |

Απ’ ότι φαίνεται ο Quentin Tarantino έχει αρχίσει ήδη να δουλεύει πάνω σε μια καινούργια ταινία. Χωρίς να προσελκύσει ιδιαίτερη δημοσιότητα μέχρι τώρα, ο σκηνοθέτης έχει ήδη συναντηθεί με μεγάλα κινηματογραφικά ονόματα για να πλαισιώνουν την καινούργια ταινία του που θα πραγματώνεται τους δολοφόνους της οικογένειας Manson.

Αν και ο τίτλος δεν είναι ακόμα γνωστός, όλη η ταινία έχει γραφεί από τον ίδιο τον Tarantino ο οποίος θα υπηρετήσει και στον ρόλο του σκηνοθέτη φυσικά, ενώ ο Harvey και Bob Weinstein θα είναι παραγωγοί της επερχόμενης ταινίας.

Πηγές ενημερώνουν ότι αυτόν τον καιρό ο Tarantino βάζει τις «τελευταίες πινελιές» στο σενάριο ενώ ηθοποιοί όπως ο Brand Pitt – που έχει ξανασυνεργαστεί με τον σκηνοθέτη σε προηγούμενη παραγωγή- και η Jeniffer Lawrence έχουν ήδη προσεγγιστεί. Η ταινία αναμένεται να γυριστεί μέσα στο 2018, πιθανότατα το καλοκαίρι.

Μπορεί να μην είναι γνωστές πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το σενάρια αλλά θα περιστρέφεται γύρω από την ιστορία της Sharon Tate, ηθοποιό και γυναίκα του σκηνοθέτη Roman Polanski, που δολοφονήθηκε από τον Manson και τους ακόλουθούς τους το 1969.

Ο Manson είχε διατάξει τους ακόλουθούς τους να επιτεθούν σε ένα σπίτι στο Los Angeles προς τη μεριά του καναλιού Benedict, πιστεύοντας ότι άνηκε σε έναν μουσικό παραγωγό που τον είχε προηγουμένως απορρίψει.

Μετά το πέρας μερικών ωρών το βράδυ της 8η Αυγούστου, οι 4 ακόλουθοι του Manson, χρησιμοποιώντας μαχαίρια και όπλα σκότωσαν βίαια την Tate, που ήταν και 8 μηνών έγκυος καθώς και άλλους 4 ανθρώπους.

Το 1971, ο Manson και μερικά μέλη της ομάδας του καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθαρση για αυτόν αλλά και για μερικούς ακόμα φόνους.

Το εγχείρημα αυτό θα αποτελεί την πρώτη ταινία του Tarantino που θα βασίζεται σε αληθινά γεγονότα. Μέχρι τώρα ο σκηνοθέτης έχει χτίσει την πορεία του φτιάχνοντας ταινίες από τα αγαπημένα του είδη, όπως εγκλημάτων και Westerns και μετατρέποντας της σε α’ ποιότητας ταινίες.

Επίσης έχει πολλάκις αποδείξει ότι μπορεί να δημιουργήσει ισχυρούς και αξιομνημόνευτους γυναικείους χαρακτήρες όπως η Jackie Brown στην ομότιμη ταινία, αλλά και άλλες ηρωίδες στο Kill Bill και στο Death Proof.

Απ’ ότι φαίνεται η Τate, θα είναι η επόμενη που θα προστεθεί στη λίστα.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,