Ο James Cameron θέλει να αναλάβει τον Εξολοθρευτή – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο James Cameron θέλει να αναλάβει τον Εξολοθρευτή

Ειδήσεις | 28-7-2017 |

Απ’ ότι φαίνεται, το «Avatar» δεν ήταν αρκετό για τον James Cameron, ο οποίος «λιγουρεύεται» ένα άλλο franchise για να αναλάβει : «Ο εξολοθρευτής»

Μπορεί ο Cameron, να υπήρξε συνεργάτης στη συγγραφή του σεναρίου και στην σκηνοθεσία των δύο πρώτων ταινιών της σειράς «Ο εξολοθρευτής», αλλά δεν είχε εμπλακεί καθόλου στην Τρίτη και τελευταία ταινία της σειράς, η οποία δεν του άρεσε και ιδιαίτερα όπως δήλωσε. Ο James Cameron βρίσκεται ήδη σε συνεννοήσεις με τον David Ellison, στον οποίο ανήκουν τα δικαιώματα του franchise, και φαίνεται ιδιαίτερα θετικός για μια αναβίωση της σειράς.

«Νομίζω είναι αρκετά γνωστό ότι δεν έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση την τελευταία ταινία που βγήκε. Ήμουν αρκετά υποστηρικτικός γιατί ο Arnold (Schwarzennegger) είναι κοντινός μου φίλος εδώ και 33 χρόνια. Γι’ αυτό ήμουν πάντα υποστηρικτικός και ποτέ πολύ αρνητικός. Παρ’ όλα αυτά, η ταινία ‘δεν μου έκανε’ για πολλούς λόγους» δήλωσε ο Cameron ενώ δεν δίστασε να εκδηλώσει και τις ανησυχίες του για το αν μπορεί όντως η σειρά να ανανεωθεί ή έχει «περάσει ο καιρός της».

Διαβάστε περισσότερα για: ,