Νέες Πληροφορίες για τη σειρά του Matt Groening στο Netflix – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Νέες Πληροφορίες για τη σειρά του Matt Groening στο Netflix

Ειδήσεις | 28-7-2017 |

Ο Matt Groening είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από το “The Simpsons“, το οποίο οδεύει για την 29η σαιζόν του, και το “Futurama“. Συνεπώς, δεν προκαλεί έκπληξη ο ενθουσιασμός που δημιουργήθηκε όταν ανακοινώθηκε πως ο Groening ετοιμάζει μια νέα animation σειρά σε συνεργασία με το Netflix.

Στο βαθμό που γνωρίζουμε, το “Disenchantment” θα μοιάζει αισθητικά με τις προηγούμενες σειρές του δημιουργού αλλά όσον αφορά το σενάριο αυτή τη φορά θα διαδραματίζεται την εποχή του μεσαίωνα στο βασίλειο της Dreamland. Τα επεισόδια θα ακολουθούν τα ταξίδια της πριγκίπισσά Bean, η οποία βρίσκεται στα όρια του αλκοολισμού, παρέα με το ξωτικό Elfo και τον, προσωπικό της δαίμονα, Luci καθώς αντιμετωπίζουν διάφορα μυθικά πλάσματα όπως ogres, trolls και πολλά άλλα.

Η ανακοίνωση πως ο Groening ετοιμάζει κάτι για λογαριασμό του Netflix είχε γίνει τον Ιανουάριο του 2016 αλλά, δεδομένου ότι πρόκειται για animation, η σειρά απαιτoύσε αρκετό χρόνο ώστε να μπει σε διαδικασία παραγωγής και να εγκριθεί.

Αν και στα “The Simpsons” και “Futurama” το voice cast που συμμετείχε δεν ήταν ιδιαίτερα διάσημο, εδώ ο Groening θα συνεργαστεί με καταξιωμένους ηθοποιούς όπως η Abbi Jacobson του “Broad City”, ο Nat Faxon και ο Eric Andre, οι οποίοι και θα δανείσουν τις φωνές τους στο βασικό cast. Παράλληλα συμμετέχουν αρκετοί συνεργάτες του Groening από το “Futurama” και συγκεκριμένα οι John DiMaggio (Bender), Billy West (Philip J. Fry), Maurice LaMarche (Kif Kroker), Tress MacNeille (Mom) και David Herman (Scruffy the Janitor).

Το Netflix ενέκρινε την παραγωγή δύο σαιζόν των 10 επεισοδίων με προοπτική ανανέωσης αλλά δυστυχώς, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το 2018 για να δούμε τα πρώτα επεισόδια της νέας σειράς.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,