Καινούργια αρχή για την ταινία του Batman από τον σκηνοθέτη Matt Reeves – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Καινούργια αρχή για την ταινία του Batman από τον σκηνοθέτη Matt Reeves

Ειδήσεις | 14-7-2017 |

Αν και δεν έχει περάσει πολύς καιρός, καθώς μόλις αυτό το σαββατοκύριακο βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία «War for the Planet of the Apes» , ο σκηνοθέτης Matt Reeves δεν διστάζει να ριχτεί αμέσως στη δουλειά ξανά. Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, ο Reeves που έχει αναλάβει και την σκηνοθεσία της καινούργιας ταινίας του Batman, σκοπεύει να ξεκινήσει το σενάριο από την αρχή και να αφήσει στην άκρη αυτό που είχε γράψει ο Ben Affleck με τον Geof Johns, κύριο συγγραφέα της DC.

O Ben Affleck μετά τον ντεμπούτο του στον ρόλο του Batman στην ταινία «Batman Vs Superman: Dawn of Justice», υπέγραψε για να γράφει και να σκηνοθετήσει την δικιά του ταινία Batman σε συνεργασία με τον Geoff Johns. Παρ’ όλα αυτά, ο Affleck παράτησε τα καθήκοντά του ως σκηνοθέτης και άφησε τη θέση ελεύθερη για τον Reeves.

O σκηνοθέτης αν και αρκετά πολυάσχολος και ενώ πολλές φόρες δήλωσε ότι δεν είχε καθόλου χρόνο να δουλέψει για την ταινία του Batman μέχρι τώρα λόγω λοιπών υποχρεώσεων, αποφάσισε να μην συνεχίσει το έργα που είχαν ξεκινήσει ο Affleck και ο Johns και να γράψει την δικιά του ιστορία.

«Είναι μια καινούργια ιστορία και θα ξεκινήσουμε ξανά. Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος. Πιστεύω θα είναι πολύ καλή!»

Δεν μας ξαφνιάζει ιδιαίτερα η απόφαση του σκηνοθέτη καθώς το να δουλεύεις «μισογραμμένα» σενάρια είναι κάτι που και άλλες φορές έχει δυσκολέψει σκηνοθέτες με χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του Edgar Wright που αποχώρησε από την σκηνοθεσία του Ant-man όταν η παραγωγή άρχισε να επεμβαίνει στην δουλειά του.

Όσον αφορά την ταινία, δεν είναι ιδιαίτερα πολλά γνωστά πέρα από το ότι ο Affleck θα βρεθεί για άλλη μια φορά στον ρόλο του Batman και ότι ο Reeves θα αναλάβει χρέη σκηνοθέτη.

Τώρα αναμένεται να δούμε τι θα γίνει με τον Joe Manganiello, ο οποίος είχε ήδη επιβεβαιωθεί ότι θα παίξει τον ρόλο του Deathstroke στην επερχόμενη ταινία σύμφωνα με το σενάριο του Affleck.

Σίγουρα θα μάθουμε πολύ περισσότερο καθώς θα πλησιάζει ο καιρός για την πρεμιέρα της ταινίας «Justice League» αλλά και στο panel της Warner Bros στο Comic-con του San Diego.

Διαβάστε περισσότερα για: , ,