Είναι Επίσημο! Η Wonder Woman Επιστρέφει το 2019 – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Είναι Επίσημο! Η Wonder Woman Επιστρέφει το 2019

Ειδήσεις | 26-7-2017 |

Παρόλο που στο San Diego Comic Con 2017 δεν έγινε καμία ανακοίνωση, λίγα 24ωρα αργότερα η Warner Bros. ανακοίνωσε το sequel της, πετυχημένης από πολλές απόψεις, “Wonder Woman”. Όπως έγινε γνωστό, η Gal Gadot αναμένεται να επιστρέψει στο ρόλο της Diana (μετά φυσικά από την εμφάνιση της στο”Justice League“) στις 13 Δεκεμβρίου του 2019.

Η ανακοίνωση βέβαια δεν εκπλήσσει κανέναν καθώς, με βάση τις εισπράξεις και τις κριτικές που πήρε η ταινία, ήταν σχεδόν δεδομένο πως θα είχε συνέχεια. Εξάλλου, η ταινία παραμένει η πιο εμπορική ταινία του καλοκαιριού στις Η.Π.Α. καθώς κατάφερε να μαζέψει τα πλήθη στις κινηματογραφικές αίθουσες. Παράλληλα, κατάφερε να κερδίσει το κοινό και τους κριτικούς καταφέρνοντας να σπάσει το κακό σερί των προηγούμενων ταινιών της DC.

Πλέον το ζήτημα είναι το αν η Patty Jenkins θα επιστρέψει για να σκηνοθετήσει το sequel. Λίγο καιρό νωρίτερα είχε γίνει γνωστό πως η Jenkins δουλεύει πάνω στο σενάριο της ταινίας αλλά η Warner Bros. στην ανακοίνωση της δεν ανέφερε κάτι σχετικό. Πάντως, βάσει της επιτυχίας της ταινίας, μάλλον είναι δύσκολο η εταιρία παραγωγής να αποφασίσει την αντικατάσταση της.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,