Το «Castlevania» ανανεώνεται και για 2η χρονιά από το Netflix – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το «Castlevania» ανανεώνεται και για 2η χρονιά από το Netflix

Ειδήσεις | 10-7-2017 |

Το «Castlevania» απ’ ότι φαίνεται κατάφερε να σπάσει την κατάρα των τηλεοπτικών σειρών ή ταινιών που βασίζονται σε video games, με την πλειονότητα αυτών να κατακλύζονται από αρνητικές κριτικές, καθώς μόλις μετά την προβολή των τεσσάρων πρώτων επεισοδίων, το Netflix έχει ήδη ανανεώσει την σειρά και για δεύτερο κύκλο.

Μέσα σε λίγες ώρες η σειρά κατάφερε να κερδίσει το κοινό και ακόμα και οι κριτικές μιλούν για ένα εντυπωσιακό animation με μια πολλά υποσχόμενη ιστορία, η οποία όμως δεν μπόρεσε να ξεδιπλωθεί πλήρως στα 4 επεισόδια της πρώτης χρονιάς.

Ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα της σειράς φαίνεται να είναι το αξιοζήλευτο καστ καθώς ονόματα όπως ο Γκρείχαμ ΜακΤάβις -ως Δράκουλα- , ο Ρίτσαρντ Άρμιταζ -ως Τρέβολ Μπελμόντ-, ο Τόνι Αμεντόλα -ως ο Πρεσβύτερος- και η Έμιλι Σουάλοου -στον ρόλο της Λίσα Τέπες- πλαισιώνουν την σειρά.

Η δεύτερη χρονιά θα αποτελείται από διπλάσια επεισόδια και το σενάριο θα το επιμεληθεί ο Γουόρεν Έλις, ενώ θα αποτελεί μια διασκευή του «Castlevania III:Dracula’s Curse» και η υπόθεση θα επικεντρώνεται στον τελευταίο απόγονο της οικογένειας Μπελμόντ και στην προσπάθεια του να σώσει την Ανατολική Ευρώπη από τον ίδιο τον Δράκουλα.

Ολόκληρη η πρώτη σεζόν του «Castlevania» είναι ήδη διαθέσιμη στο Netflix, και δείτε παρακάτω και τους τίτλους αρχής της σειράς.

Διαβάστε περισσότερα για: