Το 2019 η επόμενη ταινία του πράκτορα 007 – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το 2019 η επόμενη ταινία του πράκτορα 007

Ειδήσεις | 25-7-2017 |

Το 2019 ο διάσημος πράκτορας 007 θα επιστρέψει στις κινηματογραφικές μας οθόνες με την 25η ταινία της δημοφιλούς σειράς ταινιών James Bond. Η ημερομηνία που δημοσιεύτηκε για την πρεμιέρα της ταινίας είναι 8 Νοεμβρίου του 2019.

Ο Daniel Craig που βρίσκεται στον ρόλο του James Bond από το 2006 με την ταινία «Casino Royale» δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι θα βρίσκεται στον ρόλο αυτό και για αυτήν την ταινία, ενώ η παραγωγή ανακοίνωσε ότι το καστ θα ανακοινωθεί αργότερα, ενώ ούτε και ο σκηνοθέτης έχει δημοσιοποιηθεί. Το μόνο σίγουρο προς το παρών είναι ότι το σενάριο θα το επιμεληθεί ο Neal Purvis και ο Robert Wade, που έχουν δουλέψει και τις προηγούμενες 4 ταινίες που πρωταγωνίστησε ο Daniel Craig.

Από ότι φαίνεται, πέρα από την ημερομηνία δεν είναι πολλά περισσότερα γνωστά όσον αφορά αυτό το 25ο sequel.

Μπορεί πολλοί από εμάς να θεωρούν δεδομένο ότι ο Daniel Craig θα επιστρέψει, όμως ο ίδιος έχει δηλώσει παλαιότερα ότι δεν έχει σκοπό να επιστρέψει στον ρόλο του James Bond. Παρ’ όλες κάποιες φήμες που υπάρχουν για τον ηθοποιό να αλλάζει γνώμη , μεταξύ των ηθοποιών που μέλλονται να πάρουν τον ρόλο του James Bond σε περίπτωση που ο Craig μείνει πιστός στην αρχική του απόφαση είναι οι Idris Elba, Tim Hiddleston, Damien Lewis, Tom Hardy και Aidan Turner.

Παραγωγοί της ταινίας θα είναι ο Micheal G. Wilson και η Barbara Broccoli και η μέρα της πρεμιέρας θα είναι η ίδια με μια ταινία της Disney, της οποίας το όνομα δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.