Ο Alex Kurtzamn παραμένει αισιόδοξος για το μέλλον του Dark Universe – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Ο Alex Kurtzamn παραμένει αισιόδοξος για το μέλλον του Dark Universe

Ειδήσεις | 12-6-2017 |

Αν και πολυαναμενόμενο, το Dark Universe της Universal δεν έκανε την πρεμιέρα που θα ήθελε με την ταινία «Η Μούμια», η οποία όχι μόνο δέχθηκε πολλές αρνητικές κριτικές αλλά και η απόδοση της στο Box Office ήταν αρκετά απογοητευτική.

Παρ’ όλα αυτά ο σκηνοθέτης Alex Kurtzamn δεν χάνει την αισιοδοξία του καθώς όπως δήλωσε και σε μια πρόσφατη συνέντευξη του με την ΤΗR η ποικιλία που θα χαρακτηρίζει αυτή τη σειρά ταινιών θα λειτουργήσει ευνοϊκά.

«Προφανώς πρέπει να υπάρχει μια συνεκτικότητα μεταξύ των ταινιών, προκειμένου ο κόσμος να ξέρει τι να περιμένει από τη σειρά αυτή. Όμως, θα ήταν ιδανικό για κάθε μια από τις ταινίες του Dark Universe να έχει την δικιά της ταυτότητα η οποία σε μεγάλο μέρος βασίζεται σε αυτόν που την σκηνοθετεί καθώς και σε όλο το casting.» δήλωσε ο σκηνοθέτης Alex Kurtzman ενώ συνέχισε λέγοντας ότι είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος να δει τι θα κάνει ο Bill Condon με την ταινία «Η Νύφη του Frankenstein», μια από τις πολλές που έχουν προγραμματιστεί ως κομμάτι του Dark Universe στο άμεσο μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα για: , , ,