Το The mist και το Μr.Mercedes είναι πλέον γεγονός! – Cinefreaks.gr Cinefreaks.gr

Το The mist και το Μr.Mercedes είναι πλέον γεγονός!

TV, Ειδήσεις | 5-6-2017 |

Μετά την τηλεοπτική διασκευή του IT και του The Dark Tower, ο αγαπημένος συγγραφέας Stephen King θα προσθέσει – στην ήδη μεγάλη λίστα του- άλλες δύο τηλεοπτικές σειρές βασισμένες στα βιβλία του.

Ήδη έχει έρθει στην δημοσιότητα υλικό από την σειρά The Mist, που θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Ιουνίου, καθώς και από το Mr. Mercedes που αναμένεται να ξεκινήσει αρχές Αυγούστου, ενώ το casting και για τις δύο ταινίες έχει ανακοινωθεί.

Το The Mist διαδραματίζεται σε μια μικρή πόλη, δίπλα σε μια στρατιωτική βάση, και επικεντρώνεται στην καθημερινή ζωή μας οικογένειάς που έρχεται αντιμέτωπη με ένα αποτρόπαιο έγκλημα. Στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα τους έρχεται να προστεθεί μια πυκνή ομίχλη που καλύπτει την περιοχή και τους αποκόβει από τον υπόλοιπο κόσμο. Σύντομα όμως θα ανακαλύψουν ότι είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια απλή ομίχλη, καθώς κάτι θανατηφόρο παραμονεύει γύρω τους.

Η Alyssa Sutherland θα βρίσκεται στον ρόλο της Eve Copeland, μιας σκληρής μητέρας και δασκάλας σε αυτήν την μικρή πόλη, το παρελθόν της οποίας δεν έχει σταματήσει να την στοιχειώνει.

Το casting ολοκληρώνεται με τους Morgan Spector, Gus Birney, Danica Curcic, Okezie Morro, Luke Cosgrove, Darren Pettie, Russell Posner, Dan Butler, Isiah Whitlock Jr., και Frances Conroy.

Λιγότερο από 2 μήνες μετά την πρεμιέρα του The Mist, έρχεται στις τηλεοπτικές μας οθόνες και το Mr. Mercedes, ένα από τα πιο πρόσφατα διηγήματα του King. Ο Bill Hodges, αν και συνταξιοδοτημένος ντεντέκτιβ, βασανίζεται ακόμα από ένα άλυτο μυστήριο που συνέβη λίγο πριν το τέλος της καριέρας του, όταν κάποιος με μια mercedes εισήλθε σε μια επαγγελματική έκθεση και σκότωσε 8 ανθρώπους ενώ πολλοί περισσότεροι τραυματίστηκαν. Μετά από καιρό ο «Mr. Mercedes» , όπως αποκαλεί τον εαυτό του, επικοινωνεί με τον ντεντέκτιβ και ισχυρίζεται ότι γνωρίζει λεπτομέρειες για τις δολοφονίες που διαπράχθηκαν και από τότε ξεκινάει ένα συνεχές κυνηγητό μεταξύ των δύο.

Το πρώτο υλικό της σειράς είναι ήδη διαθέσιμο για το κοινό και σε αυτό βλέπουμε να πρωταγωνιστούν οι Kelly Lynch, Holland TaylorMary Louise-ParkerJharrel Jerome, Scott Lawrence, Robert Stanton, Breeda Wool, Justine Lupe και Ann Cusack.

Διαβάστε περισσότερα για: , , , ,